Çanakkale belediye başkanlığı tarafından duyurulmuş olan ilana göre kpss 60 puan il e zabıta ve itfaiyeci alımları olacağı bilinmektedir. Şuan başvuru alımları henüz başlamamış olan bu Alımlar için bazı istenilen Şartlar adaylar tarafından düzenlenmeye başlanılmalıdır.

Başvuru şartlarını karşılamayan adayların yapmış oldukları başvururlar kesinlikle kabul edilmeyeceği ic8n sartlarin iyi okunup değerlendirilip o tarihe kadar istenilen şartları karşılayabilecek olunması gerekiyor. Kamu personeli olarak alınacak olan bu zabıta ve itfaiyeci adaylar başvuruları kabul edilirse göreve başlayan bilirler.

BASVURULAR NASIL VE NE ZAMAN YAPILACAK ?

Zabıta görevlisi ve itfaiyeci olmak isteyen adaylar başvuruları verilmiş olan adrese mesai saatleri içerisin de kendileri teslim etmelidirler başvuruların alınacağı adres:

-İsmetpaşa mahallesi Demircioğlu caddesi No /132 17100 Çanakkale adresine giderek orada insan kaynakları ve eğitim müdürlüğüne teslim etmeleri istenilmektedir.

-Yine aynı adreste başvuru yaptıkları sıra da boy ve kilo ölçümü görevli olan sağlık personellerin gözetimi altında o adreste ki belediye sağlık işleri müdürlüğüne bağlı olan kurum doktoru tarafından yanlışlıklar olmasın diye bizzat yapılacaktır.

-Başvurular ve o esnada yapılacak olan bu kontroller için adayların 23 ile 27 Ağustos arasında başvurularını yapmak için söylenen adreste bulunması gerektiği açıklanmıştır. Tarihleri kaçıranlar için ek bir tarih yoktur. Bu yüzden bu tarihler dışında götürülen Başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Zabıta ve itfaiyeci Alımları İstenilen Özel Şartlar Nelerdir? Kaç Kişi Alınacaktır ?

Zabıta alımı

  1. 3 kişi alınacak
  2. Eğitim olarak ise ;yerel yönetimler, işletme / işletmecilik, iş idaresi, iş idaresi ve iktisat, yönetim ve organizasyon, iktisat, kamu yönetimi lisans programları dahilin de olan herhangi birini okumuş olması şartı Aranıyor.
  3. Ehliyet olarak en az B sınıfı ehliyete sahip olması beklenmektedir.

Zabıta memuru alımı için

  1. Yine 3 kişi alınacak
  2. Eğitim olarak ;tıbbi laboratuvar, ilk ve acil yardım, mahalli idareler, mahalli idareler (zabıta) veya yerel yönetimler önlisans programlarının birinden mezun olmanız gerekmektedir.
  3. Yine en az B sınıfı ehliyet şartı geçerlidir

İtfaiyeci alımı

  1. 6 kişi alınacaktır
  2. Eğitim olarak : itfaiyecilik ve yangın güvenliği veya sivil savunma ve itfaiyecilik önlisans programlarının birinden mezun olmak
  3. Bu sefer istenilen en az C sınıfı ehliyet sahibi olması şartları istenilmektedir.
Editör: TE Bilisim