17 Mart 2021 tarihi ile Resmi Gazetede gelmiş olan ilana göre nevşehir ilinde hizmet veren Kocaklı Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda ve niteliklerde memur alımı yapacak.

Alımlar 657 Sayılı Devlet Memurları kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere Mahalli İdarere İlk Defa atanacaklara Dair Sınav ve atam yönetmeliği doğrultusunda KPSS Puanı ile yapılacak. Bu kapsamda alım yapılacak kadrolar ve başvuru şartları haberimizde.

HANGİ KADROLARDA MEMUR ALIMI YAPILACAK?

Kocaklı Belediyesi bünyesine 3 kişilik boş kadro ile Kadın Erkek adaylar için Muhasebeci Alımı, Düz Memur Alımı ve Şoför Alımı yapılacak. Buna göre,

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Kocaklı Belediyesi adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda adaylardan,

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,
  • Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI:

Adaylardan özel olarak, 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için KPSSP94, Ön Lisans için KPSSP3 puan türünden en az 55 puan almış olmak şartı aranacak. Ayrıca, Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak gerekmektedir.

Şoför kadrosuna başvuru yapacaklar için, 13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen tablonun nitelik kısmında belirtilen en az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Muhasebeci ve memur kadrolarına başvuru yapacaklar için, 13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen tablonun nitelik kısmında belirtilen en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Kozaklı Belediyesi Memur alımı için başvurular 20 Nisan 2021 tarihi itibari ile başlayacak olup en geç 22 Nisan 2021 tarihine kadar yapılmış olması gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını sadece istenen belgeler ile birlikte Belediyenin Yazı İşleri müdürlüğüne şahsen gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim