Melikgazi Belediyesi Memur alımı için ilan yayımlamıştı. Başvuruların geçtiğimiz günlerde başlaması ile birlikte artık son güne geldik. Bu kapsamda Melikgazi Belediyesi Lisans mezunu adaylar içerisinden kadın Erkek olmak üzere 5 kişi alacak.

Melikgazi Belediyesi 657 Sayılı Devlet memurları kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta Yönetmeliği kapsamında Genel İdare Hizmetleri Sınıfında 9. dereceli kadroya 5 Zabıta memuru alımı yapılacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Melikgazi Belediyesi Zabıta Memuru Alımı için başvurular 26 Mayıs 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 10 haziran 2021 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını sadece istenen belgeler ile birlikte şahsen belediye ye yapılacaktır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Hala başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar kapsamında ve bazı nitelikler kadrosunda yapılacak. Bu doğrultuda, Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Sınav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak ve aşağıdaki tabloda belirtilen kadrolarda yapılacaktır.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

T.C. Kimlik numarası ile ÖSYM kayıtlarının uyumunu kontrol etmek suretiyle adaylar KPSS puanlarına göre sıralanarak, en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak her bir unvan için boş kadro sayısının beş katı oranında aday sözlü ile uygulamalı sınava çağrılacaktır.

Sınava çağırılacak, son sıradaki adayla aynı puana eşit diğer adaylar da sınava çağırılacaktır. Sınava girmeye hak kazanan adaylar KPSS puanları ile başvuruların değerlendirilmesine müteakip www.melikgazi.bel.tr adresinde ilan edilecektir.

Başvuru sonuçları için herhangi bir tarih verilmedi. Ancak sonuçlar açıklandığında anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indiriniz.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA