Belediyeye memur alımı başvurularında sona geldik. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Termal Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda Belediye Personel Alımı yapacak. Bu kapsamda ilgili belediye 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında be Belediye yönetmeliğine göre 4 farklı alanda Lisans Mezunu Memur Alımı Yapacak.

Başvurularda Son Güne Geldik!

Termal belediyesi memur alımı başvuruları 19 Nisan 2021 tarihi ile başlamış olup artık sona eriyor. Adaylar başvurularını en geç 23 Nisan 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvuru için adayların iki yolu var. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar şahsen başvurularını Bugün içerisinde gerçekleştirmeleri gereklidir. 23 Nisan 2021 tarihi ile sokağa çıkma kısıtlaması sebebi ile şahsen başvuru yapılmayacak olup Elektronik ortamda başvuru formu ve istenen belgeleri [email protected] internet adresine gönderilecektir.

Hangi Kadrolarda Memur Alımı Yapılacak?

Termal Belediyesi 7 kişilik boş kadro 60 KPSS Puanu ile Memur Alımı yapacak. Bu kapsamda alımlar, 1 Mühendis Alımı, 1 Memur Alımı, 2 Zabıta Memuru Alımı ve 3 İtfaiye Eri Alımı yapılacak. 

İstenen Başvuru Belgeleri Nedir?

  • İş Talep Formu Kurumumuzdan yada belediyemizin internet adresinden www.termal.bel.tr temin edilecektir.
  • Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi
  • Diploma veya Mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilecektir.)
  • Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilecektir.)
  • KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM’nin web sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı,
  • Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,
  • Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,
  • Son altı ay içerisinde çekilmiş 4 adet biyometrik fotoğraf, (1 adedi forma yapıştırılacak)
  • Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilecektir.)

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Sınava girmeye hak kazanan adaylar ve KPSS puanları ile sınav yeri ve zamanı başvuruların değerlendirilmesini müteakip Belediyenin www.termal.bel.tr resmi internet sayfasından ilan edilecektir. Bu yönde başvuruların 23 Nisan 2021 tarihi ile sona ermesi ile sonuçların Mayıs ayına kadar açıklanması bekleniyor. Çünkü sınavlar 03 Mayıs 2021 tarihi ile başlıyor.

BAŞVURU KILAVUZU BURADA