Bahçelievler Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak için 87 memur alımı yapacak. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilana göre Belediye bünyesine 7 farklı ünvanda 83 Memur Alımı yapacak. Alımlar 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Başvuru süreci önümüzdeki günlerde başlayacak olup ilan hakkında detayları sizlere aktarıyoruz.

HANGİ KADROLARDA MEMUR ALIMI YAPILACAK?

Bahçelievler Belediyesi 83 kişilik boş kadro ile bünyesine memur alımı yapacak. Bu Yönde alımlar, Ön Lisans ve Lisasns mezunları içerisinden, Avukat, Mühendis, Mimar, Şehir Plancısı, Bilgisayar İşletmeni, Düz Memur ve Zabıta Memuru Alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Belediye bünyesine alımını yapacağı kadrolar için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Aynı zamanda alımlar KPSS ile yapılacak olup, En az KPSS 60 Puan İle Memur Alımı yapılacak. Başvuru şartları ise şöyledir.

a) İlan edilen unvanlar için mezun olunan okul itibari ile öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) alım yapılacak unvanların karşısında belirtilen puan türlerinden, belirtilen asgari KPSS puanı almış olmak,

b) Dahaönceçalıştığıkamukurumvekuruluşlarındandisiplinsizlikveyaahlakinedenlerleçıkarılmışolmamak,

c) Zabıta memuru kadrosuna başvuracaklar için; 657 sayılı Kanunun 48’inci maddesi’nin (A) fıkrasında belirtilen şartların yanı sıra Belediye Zabıta Yönetmeliği’nin 13/A maddesinde yer alan özel şartlara göre zabıta memuru kadrolarına başvuru yapılabilmesi için; tartılma ve ölçülme aç karnına ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1,67 metre, kadınlarda en az 1,60 metre boyunda olmak 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+ -) 10 kg. dan fazla fark olmamak. Boy ve kilo tespitleri belediyemizce yapılacaktır,

d) Zabıta Memuru kadrolarına başvuru yapacaklar için sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak,

BAŞVURULAR BAŞLIYOR!

Düz memur Alımı ve Zabıta memuru alımı için adaylar başvurularına önümüzdeki günlerde 08 Mart 2021 tarihi ile başvurular başlayacak. Adaylar başvurularını en geç 12 Mart 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular sadece istenen belgeler ile birlikte Şirinevler Mahallesi Barbaros Cad. No:9 Bahçelievler/İSTANBUL adresindeki Bahçelievler Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim