Sivas ilinde Altınyayla ilçesinde bulunan Deliilyas Belediyesi bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere İtfaiye eri alımı yapacağını ilan etti. Buna göre 657 Sayılı devlet memurları kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere Maliye, Kamu Yönetimi ve İşletme Bölümü Lisans Programlarından mezun olmuş olan 9. Dereceli 1 İtfaiye eri alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Deliilyas Belediyesi adaylardan genel olarak 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları arayacak. Özel olarak ise, ÖSYM tarafından 2018 Yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, Erkeklerde 167 cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Sınavın yapıldığı tarih itibari ile 30 yaşını doldurmamış olmak, Karayolları hükümlerinde verilen en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek bir durum olmamak ve kapalı mekan, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, Başvurularına 03 Aralık 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 07 Aralık 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular, www.deliilyas.bel.tr adresi üzerinden ve kurumumuzdan iş talep formunu temin edip doldurarak imzaladıkları başvuru formu ve istnene belgeler ile birlikte Belediye'ye şahsen yapılacaktır. Bunun dışında yapılacak hiç bir başvuru yöntemi geçerli sayılmayacaktır.

İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam metni

Editör: TE Bilisim