Yeni belediye personel alımilanı yayımlandı. Kastamonuda bulunan Azdavay Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler doğrultusunda KPSS puanı ile erkek veya kadın olmak üzere itfaiye eri alımı yapacağını bildirdi. Alımlar en az lise mezunu olan adaylar için geçerli olacak olup haberimizin devamunda kadro bilgileri ve diğer bilgilere ulaşabileceksiniz.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Azdavay Belediyesi tarafından yayımlanmış olan ilana göre 1 kişilik kadro ile itfaiye eri alımı yapılacak. Bu kapsamda Taban puanı 55 olan ve lise mezunu olan erkek veya kadın adaylar başvuru yapabilecekler. Adaylardan bu kapsamda genel ve özel nitelikler aranmaktadır.

Genel Şartlar Nedir?

  • Türk vatandaşı olmak.
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak.
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak,
  • Adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak.
  • Yaptırılacak güvenlik soruşturması sonucunda göreve başlamasında bir sakınca bulunmamak.

Özel Şartlar Nedir?

Belediyeye İtfaiye eri alımı için adaylardan yukarıdaki nitelikler dışında, ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından lse seviyesinde KPSSP94 puan türünden en az 55 puan almış olmak, Daha önce görev yapılan kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, Erkeklerde 167 ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, 30 yaşından büyük olmamak, Sağlık açısından görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Lise ve Dengi Okul Mezunu Olmak, En az C Sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak şartları aranır.

BAŞVURULAR:

Azdavay Belediyesi İtfaiye eri alımına adaylar başvurularına 15 Eylül 2019 tarihi itibari ile başlayacak ve en geç 27 Eylül 2019 tarihine kadar başvuruların yapılması gerekmektedir. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte Azdavay Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü Müracaat Masasına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.