Kamu kurumları tarafından belirlenen personel alım ilanlarından bir tanesi de Afyonkarahisar'a bağlı Çobanlar Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan bir ilan. Bizlerde sizler için o yayımlnamış olan personel alım ilanını derleyerek, haberimize yansıttık.

Yayımlanmış personel alım ilanında en önemli şartlardan bir tanesi KPSS puan türüyle birlikte en az 55 ve 60 puan alan adaların başvuru yapabilecekleri pozisyonlar bulunmaktadır. 

PERSONEL ALIMI YAPILACAK KADROLAR

Çobanlar Belediyesi tarafından yayımlanan personel alım ilanı içerisinde toplamda 8 pozisyonda personel alımı yapılacağı ve bu alımlarda içerisinde 21 personele ihtiyaç duyulduğu açıklandı. Pozisyon alımları şu şekilde; 60 KPSS puanı alan adaylar; Mühendis, 55 KPSS puanı alan adaylar ise; muhasebeci, tekniker, bilgisayar işletmeni, tahsildar, itfaiye, zabıta ve memur alımı yapılacağı açıklandı.

PERSONELLERE BELİRTİLEN BAŞVURU ŞARTLARI

Çobanlar Beldesiye tarafından yapılacak olan personel alım ilanında aranan genel şartlar şu şekildedir; Türkiye vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, askerlik ile iligil bir sorunu olmamak, görevini devamlı bir şekilde yapmasına engel olacak bir sağlık problemi bulunmaması adaylardan istenilen şartlardandır.

BAŞVURULAR NEREDEN ve NASIL YAPILACAK?

Personel alım ilanına başvuracak adaylar başvurularını 10 Eylül 2018 - 11 Eylül 2018 tarihleri arasında yapacaktır. Başvurular Çobanlar Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen ve istenilen evraklar ile birlikte yapılacaktır. 

Editör: TE Bilisim