Belediyeye memur alımı başvurusu başladı. Yayımlanan başvuru formuna göre Belediye Düşük KPSS puanı ile memur alımı gerçekleştirecek. Başvurular bugün ( 23 Eylül 2020 ) itibari ile başlamıştır. Bu kapsamda Güzelyurt Belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak ğzere Genel İdare Hizmetleri sınıfında 9. dereceli kadroya Muhasebeci alınacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Belediyenin memur alımı ilanına sadece başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvuru yapabilecekler. Bu kapsamda genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ie KPSS, Eğitim, Yaş ve Sürücü belgesi şartları aranacak.

GENEL ŞARTLAR:

Adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak" gibi şartlar aranacak.

ÖZEL ŞARTLAR:

KPSS Şartı: 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 55 puan almış olmak,

Eğitim şartı: Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Muhasebe, Muhasebe ve Finans Yönetimi, işletme veya iktisat programlarının herhangi birinden mezun olmak.

Sürücü Belgesi: En az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Güzelyurt Belediyesi memur alımı için başvuru süreci başladı. En geç 25 Eylül 2020 tarihine kadar yapılacak başvurular geçerli sayılacaktır. Başvurular sadece istenen belgeler ile birlkte şahsen belediyeye yaypılacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim