Şarköy Belediyesi bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere farklı kadrolarda olmak üzere alım ilanı yayımladı. Yayımlanmış olan ilana göre KPSS en az 50 puan ile memur alımı yapılacak. Başvuru süreci bugün ( 12 Ekim 2020 ) itibari ile başamış olup en geç 16 Ekim 2020 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını bazı nitelikler doğrultusunda gerçekleştirecek olup başvuru şartları ve kadro dağılımını sizlerle haberimizde paylaşıyor olacağız.

6 Farklı Kadro İle 14 Memur Alımı Yapılacak!

Şarköy Belediyesi bünyesine 14 kişilik boş kadro ile 1 Mimar, 5 Mühendis, 2 Tekniker, 1 Belediye Trafik Memuru, 1 Tahsildar ve 4 Düz Memur alımı gerçekleştirecek. Ön Lisans ve Lisans mezunu yapılacak alım için adaylardan en az 50 KPSS puanı şartı talep edilmektedir.

Başvuru Şartları Nedir?

Adaylardan genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise yukarıdaki tabloda belirtilen bölümlerinden mezun olmuş olmak ve alağıdaki nitelikler aranacak.

a) İlan edilen unvanlar için son olarak mezun olunan okul itibarıyla, öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak,Önlisans 2018-KPSSP93 ve Lisans 2018-KPSSP3 türünde Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) alım yapılacak unvanların karşısında belirtilen puan türlerinden, belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak.

b) Kadrolar için alanında belirtilenönlisans ve lisans programlarından mezun olmuş olmak,

c) Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak,

d)Belediye Trafik Memuru kadrolarına atanacaklar için 13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,

BAŞVURU FORMU VE KILAVUZU

Editör: TE Bilisim