Konya Kulu Belediyesi işçi personel alımı için ilan yayımlandı. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan ilan ile Konya Kulu belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 48 kişilik boş kadro ile işçi alımı yapacak. Bu kapsamda Konya Kurulu Belediyesi Beden İşçisi Alımı yapacak olyp çalışma şekli belirsiz süreli olarak belirtilmiştir.

İLAN DETAYLARI:

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Konya Kulu Belediyesi ilanına başvuru yapmak isteyen adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Medeni Haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Son 6 ay içerisinde ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, En az İlkokul mezunu olmak, Çalışmayı Engelleyecek sorunu olmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Belediye ye personel alımı başvuruları için adaylardan başvurularını sadece 21 Ekim 2021 tarihi ile gerçekleştirecek. Tek günlük başvuru için adaylar Başvuru Dilekçesi, Nüfus Jayıt Örneği, İkametgah Belgesi, Adli Sicil Kaydı ve Askerlik durumunu gösterir belge ile birlikte başvurularını şahsen belediye ye gerçakleştirmeleri gereklidir.

Editör: TE Bilisim