Konya Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz günlerde yayımlamış olduğu ilan ile bünyesindeki eksikliğini karşılamak üzere Ön Lisans mezunu adaylar içerisinden Zabta Memuru alımı yapacak. Başvurular 22 Şubat 2021 tarihi ile başlamış olup 26 Şubat 2021 tarihi ile sona erecek. Bu kapsamda Konya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Memuru alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

50 ZABITA MEMURU ALIMI YAPILACAK!

Konya Büyükşehir Belediyesi 50 Zabıta Memuru alımı için ilan yayımlamıştı. Yayımlanan ilana göre Konya Büyükşehir Belediyesi 50 kişilik kadro ile Kadın Erkek adaylar içerisinden Ön Lisans Mezunu 50 kişi alınacak. Tüm değerlendirmeler sonucunda adaylar Genel İdare Hizmetleri sınıfında ataması yapılacak.

DEĞERLENDİRMELER NASIL YAPILACAK?

Konya Büyükşehir Belediyesi 50 Zabıta Memuru alımı için değerlendirmeler KPSS puanı ile yapılacak. Bu kapsamda 2020 yılı KPSSP93 puan türünden yapılacak. KPSS en az 65 puan ile başvuru alındı ve Değerlendirmeler KPSS sırasına göre en yüksek puandan başlayarak en düşük puana kadar sıralama yapılacak.

ZABITA MEMURU SINAVI NE ZAMAN?

Sözlü ve uygulamalı sınav 08/03/2021 –12/03/2021 tarihleri arasında Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Bosna Hersek Mah. Işıklar Sokak No: 13 Selçuklu/KONYA adresinde yapılacaktır.

SÖZLÜ SINAV KONULARI:

  • Türkiye Cumhuriyeti Anayasası,
  • Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi,
  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu,
  • Mahalli idarelerle ilgili temel mevzuat konularını kapsar

UYGULAMALI SINAV KONULARI:

Uygulamalı sınav; kadro unvanına ilişkin mesleki bilgi ve yeteneğin ölçülmesi ile sportif dayanıklılık gibi özelliklerin ölçülmesini kapsayacak şekilde yapılır.

Başvuru sonuçları açıklandığında anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirebilirsiniz. Uygulama tamamen ücretsiz ve sizin kolay kullanımını için hazırlanmıştır. Her gelişmeden anında haberdar olmak için,

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim