Belediye Memur alımı ilanı yayımlanmaya devam ediyor. 2021 Temmuz ayı Memur Personel Alımı İlanına göre Konya ilinde hizmet vermekte olan Altınekin Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta Yönetmeliğine göre ve İlk Defa atanacaklara uygulanacak esaslara göre memur alımı yapılacak. Peki kimler başvuru yapabilecek? Kadro bilgileri nelerdir?

KADRO BİLGİLERİ:

KPSS 65 VEYA 60 PUAN İLE MEMUR ALIMLARI:

Yukarıdaki tabloda da göreceğiniz gibi Belediyenin memur alımları KPSS puanına göre yapılacak. Bu kapsamda, 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans mezunları için KPSS 93 puan türünden en az 65 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel Olarak ise Daha önce görev yapılan Kamu Kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak gereklidir.

Zabıta Memuru Alımı şartları ise, Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Sınav tarihi ile 30 yaşını doldurmamış olmak, En az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gereklidir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Altınekin Belediyesi memur alımı başvuruları 10 Ağustos 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 12 Ağustos 2021 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. Adaylar başvurularını sadece istenen belgeler ile birlikte şahsen veya elektronik ortamda gerçekleştirmeleri gereklidir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim