Kırşehir Belediyesi İş İlanları 2016

 

Anadolunun izlerini önce bölgeye sonra da tüm Türkiye'ye kazandırmak isteyen Kırşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği projelerle birlikte beğenileri üzerine çekmiş durumdadır. Bu projelerle birlikte ise en büyük faydayı halk kgörecek, çünkü birçok iş ilanı da bu projelerle yayınlanacak. 

 

Kırşehir Belediyesi, son günlerde daha modern bir şehir anlayışını benimseyerek kollarını sıvamış bir durumdadır. Halka faydalı olacak tüm projeleri değerlendiren Kırşehir Belediyesi, ilk olarak şehirleşme çalışmalarına başladı. Asfalt çalışmalarıyla bozuk yolları gideren belediye, halkın güvenliği açısından da kaldırım ve kaldırımları koruyacak barikatlar yapmaya başladı. Bunun haricinde sağlık konularında da büyük adımlar atan Kırşehir Belediyesi, içme sularında da yenilemelere gidiyor. Mevcut su depolarında iyileştirmelerin yanı sıra yeni su tesisleri de halka kazandırılmak isteniyor. Bu proje ise tamamen halkın beklentileri doğrultusunda gerçekleştirilecek. İnternet sitesinde yer alan istek ve şikayetler butonunda halkın bu istekleri göz önüne alınıyor. 

 

Kırşehir Belediyesi iş ilanları ise bu projeler doğrultusunda gerçekleşecek. Gerçekleşmesi muhtemel olan pozisyonlar ise yavaş yavaş netlik kazanıyor. İlk olarak işçi alımları gerçekleşecek. Bu alımlar ise belediyenin sözleşmeli kadrosuna yönelik ve belediyeye ait şirketlere yönelik gerçekleştirilecek. Bunun haricinde de memur, zabıta memuru, itfaiye eri ve şoför alımları da gerçekleşecek. Bu alımlarda 2016 yılı içerisinde operatör şoför alımları da büyük bir yer tutacak. Gerçekleştirilecek olan personel alımları Kırşehir Belediyesi ve Kırşehir'in ilçelerine yönelik yapılacak. Ayrıca da belediyelere bağlı şirketler bu iş ilanlarını yayınlayacak. İlanlarla ilgili tüm detaylar belediye bünyesinde yer alan İnsan Kaynakları tarafından resmi internet sitesi ve resmi gazete üzerinden yayınlanacak. 2016 yılı içerisinde gerçekleşecek olan kadrolu personel alımlarında ise KPSS zorunluluğu aranacak.