Yurt geneli belediye başkanlıkları personeli alımları yapılmaya devam ediyor. Alım ilanları belediyeler tarafından hazırlanmakta ve İŞKUR ya da Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile duyurulmaktadır. Kırıkkale Delice Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan alım ilanı yayımlandı.

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilan da Kırıkkale Delice Belediye Başkanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 2 farklı pozisyon için en az ilköğretim mezunu toplam 3 geçici personel alımı yapılacağı öğrenildi. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

DETAYLAR

Alım Yapacak Belediye: Kırıkkale Delice Belediye Başkanlığı
Alınacak Personel Sayısı: 3
En Az Mezuniyet: İlkokul
Farklı Pozisyon Sayısı: 2
Kamu Kurumu / Geçici Personel

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


Kırıkkale Delice Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan ilan da kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 3 geçici personel alınacak duyuruldu. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

Şoför (Yolcu Taşıma) - 2 Personel
İş Makineleri Operatörü - 1 Personel

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için Kırıkkale Delice Belediye Başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştirmektedir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Kırıkkale Delice Belediye Başkanlığı yukarıda kği pozisyonlar için 3 personel alımı yapılıyor. Peki nasıl müracaat edilir. Müracaatlar Kırıkkale İŞKUR şube ve müracaat merkezleri aracılığı ile yapılmakta olup adaylar yine aşağıda ki link üzerinden de başvuru yapabilmektedir.

https://goo.gl/GddMxw - İş Makineleri Operatörü
https://goo.gl/Kgb2Ip - Şoför (Yolcu Taşıma)
Editör: TE Bilisim