Ülkemizde faaliyet göstermekte olan belediye başkanlıkları açık pozisyonları için hazırlamış oldukları kamu personeli alımı ilanlarını İŞKUR ya da Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyurmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında Kırıkkale Bahşili Belediye Başkanlığının kamu personeli ilanı yayımladığı görülmektedir.

Buna göre Kırıkkale Bahşili Belediye Başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 39 kişilik kamu personeli alımı gerçekleştirecektir. Peki Kırıkkale Bahşili Belediye Başkanlığı hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak ve aranacak şartlar hakkında detaylar nelerdir.

İLAN DETAYLARI

Başvuru Muatap: İŞKUR
İlan Yayımlayan Kurum: Kırıkkale Bahşili Belediye Başkanlığı
Alınacak Kamu Personeli Sayısı: 38
En Az Mezuniyet: İlköğretim
Son Başvuru Tarihi: 13 Temmuz 2017

ARANACAK ŞARTLAR VE POZİSYONLAR

Kırıkkale Bahşili Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan ve kamuoyuna duyurulan ilana göre Kırıkkale Bahşili Belediye Başkanlığı tek bir pozisyon için toplam 38 kamu personeli alacak buna göre;

Beden İşçisi - 38 Geçici Personel

Yukarıda verilmiş olan pozisyon için Kırıkkale Bahşili Belediye Başkanlığı 38 kamu personeli alımı yapacaktır. İlana başvuru şartları hakkında nitelik tanımlanmamış olup en az ilköğretim mezunu olan adaylar başvuru yapabilmektedir.

BAŞVURULAR

Kırıkkale Bahşili Belediye Başkanlığının yayımladığı 38 geçici kamu personeli ilanına Bahşili Belediye Başkanlığının bulunduğu ilçe sınırları içerisinde ki İŞKUR merkezlerinden adaylar müracaatlarını gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/rfMxtU
DİĞER BELEDİYE İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim