Belediyelere memur alımı için yeni ilanlar yayımlanıyor. Bu kapsamda Belediye personel Alımı kapsamında yayımlanmış olan ilana göre Bursa ilinde bulunan Kestel Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 5 kişilik boş kadro ile Zabıta Memuru alımı yapılacak. 

İLANIN DETAYLARI:

Kestel Belediyesi 657 sayılı devlet memurları kanuna tabi olarak istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre Genel İdare Hizmetleri sınıfında 5 kişilik kadro ile Kadın / Erkek Zabıta Memuru Alımı yapılacak. Genel başvuru şartlar ve özel başvuru şartları haberimizin devamındadır.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI:

Kestel Belediyesi adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bu yönde " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" şartları aranacak.

ÖZEL ŞARTLAR:

Kestel Belediyesi Zabıta Memuru alımı için adaylardan, KPSS, Yaş, Eğitim, Sağlık, Sürücü Belgesi gibi nitelikler ve Daha önce görev yapılan kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası almamış olmak şartları aranacak.

KPSS Şartı: 2018 yılında yapılan KPSS'den Lisans seviyesinde P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak.

Eğitim Şartı: Herhangi bir lisans programından mezun olmuş olmak.

Yaş Şartı: Sınav tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak.

Sürücü Belgesi: En az B Sınıfı Sürücü belgesi sahibi olmak.

Boy Şartı: Erkeklerde 167cm ve Kadınlarda 160cm boyundan kısa boylu olmamak.

BAŞVURULAR:

Kestel Belediyesi Zabıta Memuru alımı başvuruları 16 Kasım 2020 tarihinde başlayacak olup en geç 20 Kasım 2020 tarihine kadar yapılmış olması gerekmektedir. Adaylar başvurularını sadece İstenen belgeler ile birlikte şahsen belediyenin İnsan kaynaklarına gerçekleştireceklerdir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim