Türkiye'nin dört bir yanında görevlerine devam etmekte olan belediye başkanlıkları açık pozisyonları için memur ve personel alımları gerçekleştirmekte olup belediye başkanlıkları ilanları hazırlayarak İŞKUR ya da Devlet Personel Başkanlığı üzerinden duyurulmaktadır.

Türkiye İş Kurumu üzerinden duyurulan ilanlara bakıldığında Kavakyolu Belediye Başkanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 21 daimi en az ilköğretim mezunu personel alımı yaptığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılmaktadır ve detaylar nedir?

ALIMA İLİŞKİN DETAYLAR

Alım ilanı Kavakyolu Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanmış olup ilan edilmesi için kamuoyuna Türkiye İş Kurumu üzerinden duyurulmuştur. Buna göre ilgili kurum çöpçü, temizlik görevlisi pozisyonu için en az ilköğretim, en fazla lise mezunu toplam 21 daimi personel alımı yapacaktır. Adayların;

ÇEVRE KORUMA (TEHLİKELİ VE ÇOK TEHLİKELİ İŞLERDE HER TÜRLÜ ÇÖP VE ATIK MADDELERLE İLGİLİ İŞLER)
ÇEVRE KORUMA (ÇÖP TOPLAMA PERSONEL EĞİTİMİ)SERTİFİKASI

Yukarıda verilmiş olan Milli Eğitim Bakanlığından onaylı sertifikalara sahip olması gerekmektedir. Peki başvurular nasıl yapılır?

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Türkiye İş Kurumu tarafından yayımlanan Kavakyolu Belediye Başkanlığı ilanı ile 21 daimi personel alımı gerçekleştirilmektedir. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılmakta olup son başvuru 17 Ocak 2018 tarihi olarak bilinmektedir. Adaylar yine aşağıdaki linki takip ederek iş yeri ünvanına Kavakyolu yazıp aratarak ilanı bulabilir ve başvurusunu yapabilir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Editör: TE Bilisim