Belediye Personel  Alımı ilanları yayımlanmaya devam ederken gelen yeni ilana göre Karasu Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 6 kişilik kadro ile Memur Alımı yapacak. 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta yönetmeliğine göre 6 Zabıta Memuru Alımı yapacak. Kadın Erkek adayların başvuru yapabileceği ilan hakkında detayları sizlere aktarıyoruz.

KADRO DAĞILIMI:

Karasu Belediyesi 6 kişilik boş kadro ile Lisans Mezunu Memur Alımı Yapacak. Kadın Erkek adayların başvuru yapabileceği ilan için kadro dağılımı şöyle:

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Belediye Zabıta Memuru alımı ilanına başvuru için adaylar öncelikle 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir. Ayrıca Özel olarak, KPSS, Yaş, Eğitim, Boy şartları taşıyor olmak gerekmektedir.

Bu kapsamda Özel Olarak, 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, Erkeklerde 167cm ve Kadınlardan 160cm boyundan kısa boylu olmamak, En az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Daha önce kamu kurum veya kuruluşlardan disiplinn cezasına sahip olmamak, Sınav tarihi ile 30 yaşından gün almamış olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Karasu Belediyesi Zabıta Memuru alımı başvuruları 26 Temmuz 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 11 Ağustos 2021 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını sadece belirtilen belgeler ile birlikte şahsen gerçekleştireceklerdir. İlan detayları aşağıdaki linkte.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim