Karaman Belediyesi İş İlanları 2016
Karaman, 2016 yılında oldukça güzel projeleri faaliyete geçirecek. Şehrin hemen her noktasında yapılacak olan projelerin reklamlarını görebilirsiniz. Oldukça fazla hizmet üretecek olan Karaman Belediyesi, halkına ikinci bir müjdeyi de verdi. Yapılacak olan tespitlerin ardından Karaman Belediyesi personel alımları gerçekleştirecek. Şubat ayının sonunda gerçekleşmesi planlanan bu alımlara ilgili pozisyonlar netleşmeye başladı.
Karaman, ulaşım açısından oldukça önemli bir şehrimizdir. Yıl içerisinde taşımacılık yapan kişilerin yanı sıra birçok önemli otobüs firması Karaman şehrinin uğrak noktası olarak seçmektedir. Bundan dolayı da şehre yönelik birçok yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları yapılacaktır. Kendi asfaltını üretmek amacıyla kurdukları şirketten dolayı işlemleri oldukça hızlı devam eden şehirde, zaman oldukça dikkatli değerlendirilmektedir. Karaman Belediyesi iş ilanları, ilk olarak da bu alanda yayınlanacak ve halk bilgilendirilecektir. Belediyenin sözleşmeli kadrosunda kendilerine yer bulabilecek olan kişiler, ilerleyen günlerde Karaman Belediyesi’ne başvurabilecekler. Karaman halkının en büyük beklentileri arasında yer alan istihdam, 2016 yılı içerisinde yüzlerce kişinin umudu olacak. Hemen her noktada yeni bir projeye hazırlanan Karaman Belediyesi, şehirde yaşlı ve bakıma muhtaç olan kişilerle de yakından ilgilenmektedir. Evde Bakım Hizmetleri adı altında gerçekleşen bu projeyle beraber, tespit edilen kişilere ya da ailelere evlerinde sağlık hizmetleri sunulacaktır. Ayrıca belirlenen kişilere de Karaman Belediyesi Aşevi tarafından günlü olarak yemek hizmeti sunulacaktır.
Karaman halkının beğenisini kazanmış olan Evde Bakım Hizmetleri projesi daha da genişletilecektir. Öyle ki 2016 yılında yapılacak olan kadrolu alımlarda bu projede görev alacak olan kişiler için de iş imkanı doğacaktır. Karaman Belediyesi İnsan Kaynakları tarafından ilerdeki günlerde kamuoyuna duyurulacak olan bu alımlarla beraber yüzlerce kişi kendine iş imkanı bulacaktır. Ayrıca bu durum Karaman nüfusunun da dışarı doğru kaymasını engelleyecektir.
Editör: TE Bilisim