Türkiye'nin 7 farklı bölgesinde bulunan çok sayıda belediye başkanlığı artık zabıta memuru ve itfaiye eri alımlarını merkezi atama yolu ile değil açıktan atama yolu ile yapmaya başladı. Öyle ki her belediye bölgesinde ikamet eden ve bölgeyi oldukça iyi bilen kişilerin işe alınmasını daha uygun bulduğundan dolayı böyle bir yol izlendiği ön görülüyor. Ardı arkası kesilmeyen zabıta memuru alımı ve itfaiye eri alımlarına bir yeni ilan daha yayımlandı.

Genç Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan zabıta memuru alımı ve itfaiye eri alımı ilanı belediye tarafından hazırlanarak kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığı üzerinden duyuruldu. Peki zabıta memuru alımı ve itfaiye eri alımı detayları nedir?

DETAYLAR NEDİR?

Genç Belediye Başkanlığı 5 zabıta memuru ve 5 itfaiye eri alımı yapmaktadır. Adayların lise yada ön lisans mezunu olması talep edilmekte olup yine adayların girmiş oldukları Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS'den en az 70 ile üzerinde puan alması gerekmektedir. Kadro derecelerine ilişkin detayları hemen aşağı bölüme ekliyoruz.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Yukarıda detaylar verilmiş olup adaylar Genç Belediye Başkanlığının 10 zabıta memuru ve itfaiye eri alımı ilanına nasıl başvuru yapabilir? Buna göre adayların 18 Temmuz ile 25 Temmuz tarihleri arasında belediyeye iş talep formu, mezuniyet belgesi, sertifikaları, erkek adaylar için askerlik belgesi, KPSS sonuç çıktısı gibi evraklar ile müracaat etmesi gerekmektedir.

DİĞER BELEDİYE İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim