Kamu kurumları tarafından yayınlanan ilanlarda nisan ayı içerisinde farklı kadrolarda personel alımları devam ediyor. Belediyeler de bu süreçte memur ve kamu personeli alımı yaparken yayınlanan en son ilanlarda 3 belediye, veznedar, memur ve VHKİ pozisyonlarında istihdam yapacak olup toplamda 10 personel alımı yapılacaktır. İlgili belediyeler ve kadro detayları haberin devamında yer almaktadır.

Bingöl Belediyesi Veznedar Alımı

Belediye tarafından yayınlanan ilanlarda Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin İşletme, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Kamu Yönetimi, Maliye, Muhasebe, İktisat, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Ekonomi veya Ekonometri bölümlerinin birinden mezun olmak, 2018 KPSS P3 70 puan almış olmak şartı ile 3 veznedar, Meslek Yüksekokullarının Maliye, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İşletme Yönetimi, Bilgisayar Programcılığı veya Bankacılık ve Sigortacılık bölümlerinin birinden mezun olmak ve 2018 KPSS P93 70 olmak üzere de 2 adet veznedar alımı yapacaktır.

Baydarlı Belediyesi VHKİ

Belediye tarafından yapılacak olan alımda 2018 KPSS P94 puan türünden en az lise ve dengi okuldan mezun olmak şartı ile 2 veri hazırlama ve kontrol işletmeni alımı yapacaktır. Adayların aynı zamanda Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek şartını da sağlaması gerekmektedir.

Evreşe Belediyesi Memur ve VHKİ

Evreşe Belediyesi tarafından yapılacak olan alımda Lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin İşletme bölümünden mezun olmak, B sınıfı sürücü belgesinesahip olmak, 2018 KPSS P3 55 puan almış olmak şartı ile 1 VHKİ, Lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin Kamu Yönetimi bölümünden mezun olmak, B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve KPSS P3 60 puan almış olmak şartı ile 1 memur ve Meslek Yüksek Okullarının İşletme Yönetimi bölümünden mezun olmak,
B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, KPSS P95 65 almış olmak şartı ile de 1 memur alımı yapacaktır.

İlgili ilanlara erişmek için: https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kamu-memur-alim-ilanlari/

Editör: TE Bilisim