Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Personel Eleman Alımları 2016

Tarihimizde kazanılan zaferlerde büyük payı olan Kahramanmaraş, bu başarısından dolayı ‘’ Kahraman ‘’ ünvanını almıştır. Yiğit ve mert insanların yüzyıllar boyunca yaşadığı bu bölgede başarılar ise sürekli olarak kendini duyurmaktadır. Basına yansıyan son haberlere baktığımız zaman Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren ve başarı kazanan spor kulüplerinin başarısı gerçekten göz dolduruyor.

Bu bölgede hizmetlerini sürdüren ve her geçen gün bir yeni başarıya daha imza atan spor kulüplerinin en büyük destekçisi ise Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’dir. Spor kulüplerine ve sporculara hiçbir desteği esirgemeyen belediye, bunun yanı sıra onların daha iyi bir şekilde turnuvalara hazırlanabilmesi için de projeler geliştirmektedirler. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bunun beraberinde halkın çalışma hayatına katılabilmesi ve yoksulluk çekmemesi adına Halk Eğitim Kurumları ile işbirliği içerisinde projeler geliştirmektedir. Çeşitli kurslara destek veren belediyenin şuan aktif olan kurslarından birisi Tıbbi Sekreterlik Kursu’dur. Bunun beraberinde de belediye kadrosu dahil olmak üzere belediyeye bağlı şirketlerde de personel alımları gerçekleştirilmekte ve halka büyük bir istihdam sağlanmaktadır.

Zaman zaman gerçekleşen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi personel eleman alımları 2016 yılı içerisinde çok sık gerçekleşecektir. Çünkü belediye hizmet sektörü için yüklü bir yatırım ayırmıştır. Bu yatırımlar ise öncelikli olarak halk sağlığı, şehircilik ve düzenlemelere yönelik olacaktır. İlk olarak gerçekleşmesi muhtemel planlama asfalt ve yol bakım çalışmalarıdır. Bu proje gerçekeleşeceği zaman sözleşmeli ve dönemlik olmak üzere işçi alımları gerçekleştirilecektir. Bunun yanı sıra belediyenin bulmakta zorlandığı operatör şoförler için de 2016 yılı içerisinde pozisyon oluşturulacak ve alımlar gerçekleştirilecek. Aynı zamanda kadrolu memur alımları da 2016 yılında gerçekleşecektir. Kadrolu alımlara başvurmak isteyen adayların KPSS sınavına girmiş ve geçer bir puan almış olmaları gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim