Belediyelere memur alımı için yeni ilanlar yayımlanmaya devam ediyor. Yayımlanan belediye ilanına göre Kağıthane Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 25 zabıta memuru alımı yapacak. Alımlar Erkek ve Kadın adaylar içerisinden ön lisans ve lisans mezunlarından yapılacak. Peki mezuniyete göre başvuru şartları nedir? Ne zaman nasul başvuru yapılacak? İşte ilanın detayları.

MEZUNİYETE GÖRE KADRO DAĞILIMI:

Kağıthane Belediyesi bünyesine  25 kişilik boş kadro ile zabıta memuru alımı yapacak. Bu kapsamda Ön Lisans mezunu 13 ve Lisans mezunu 12 zabıta alımı yapılacak.

Ön Lisans Mezunu Bölüm Şartı: Ön Lisans mezunları için adayların, Büro Yönetimi, Mahalli İdareler, Mahalli İdareler ( Zabıta ), yerel yönetimler, Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim ve Halkla İlişkiler, İşletme, Kamu Güvenlik ve asayişin sağlanmasıi Sivil Savunma ve İtfaiyecilik, Çevre Koruma ve Kontrol, Çevre Temizliği ve Denetimi, İnşaat Teknolojisi, Gıda Teknikerliği, Gıda Teknolojisi, Harita ve Kadastro, Yapı Denetimi Ön Lisans programlarının herhangi birinden mezun olmuş olmak gereklidir.

Lisans Mezunu Bölüm şartı: Yerel Yönetimler, İşletme/İşletmecilik, Yönetim ve Organizasyon, kamu Yönetimi, İktisat, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği, Acil Yardım ve Afet Yönetimi lisans programlarından mezun olmuş olmak gereklidir.

KPSS ŞARTI VAR!

2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3 ve Ön Lisans mezunları için KPSSp93 puan türünden en az 70 puan almış olmak gereklidir.

YAŞ, BOY VE SÜRÜCÜ BELGESİ ŞARTLARI:

Adayların sözlü sınav tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamaları gereklidir. Erkeklerde 167cm ve Kadınlarda 160cm boyundan kısa boylu olmamak ve adayların en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları gereklidir.

Ayrıca adaylardan bunlar dışında genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kağıthane Belediyesi Zabıta memuru alımı başvuruları 28 Eylül 2020 tarihi ile başlayacak olup en geç 02 Ekim 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını sadece istenen belgeler ile birlikte şahsen yazı işleri müdürlüne gerçekleştirmeleri gereklidir.

İLANIN TAM METNİ BURADA

Editör: TE Bilisim