Şırnak Cizre Belediye Başkanlığından kadın erkek 20 zabıta memuru alımı ilanı açıklandı!

Bugün son dakika resmi gazetede açıklanan yeni bir personel alımı ilanına göre Cizre Belediye Başkanlığının ihtiyacı bulunan zabıta memuru kadrosunda kadın erkek 20 personel alımı gerçekleştirilecek. Adayların KPSS'den en az 65 ve üzeri puan almaları yeterli olacak. Eğitim şartlarında herhangi bir lisans bölümü mezunu olmak ve sürücü belgesi için B sınıfı ehliyet gerekmektedir. Başvurularda istenen genel şartlar şekilde.

ZABITA MEMURU ALIMI GENEL BAŞVURU ŞARTLARI;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. Adayların 657 sayılı devlet memurları 48 maddesinin A bendinde belirtilen yine şartlara sahip olmaları istenmektedir. Kamu haklarından mahrum olmamak. Türk Ceza Kanununun 53. maddede belirtilen affa uğramış olsalar dahi yüz kızartıcı suçlardan mahkum olmamak 1 yıl ve daha fazla su ile mahkum olmamak gerekmektedir. (Suç ayrıntılarını ilan detaylarından öğrenebilirsiniz.) Başvuru yapacak erkek adayların askerlik durumu itibariyle askerlikle ilişiği olmaması askerlik çağına gelmemiş olmak ve askerliğini tamamlamış olmak gerekmektedir. Sağlık şartlarını görevini yapmaya engel herhangi bir beden ya da akıl sağlığının bozulmaması istenmektedir. İlan başvuru kılavuzunda belirtilen genel ve özel şartları taşımak istenmektedir.

KPSS şartında adayların lisans düzeyinde KPSS 2018 P3 puan türünden en az 65 ve üzeri almak istenmektedir.

Fiziki şartlarda beni zabıta yönetmeliğinde açıklanan erkek adayların 167 santim kadın adayların ise 160 santim de uzun boylu olmaları, boy ile kilo endeksi 10 kilogramdan fazla olmaması istemektedir.

Yaş şartında 30 yaşını doldurmamış olanlar başvuru yapabileceklerdir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Başvurular 24 Ağustos 2020 tarihi ile 31 Ağustos 2020 tarihleri arasında Sabah 9:00 Akşam 16.30 saat aralığında şahsen müracaat gerçekleştirilebilecek. Posta yada başka şekilde yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuru esnasında istenilen evraklar aşağıda belirtilmiştir.

BAŞVURUDA İSTNEİLEN BELGELER;

İLAN KILAVUZU İÇİN

Editör: TE Bilisim