Kadıköy Belediyesi Memur Alımı başvuru süreci başladı. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Yalova ili Kadıköy Belediyesi bünyesine 657 Sayılı Devlet Memurları kanuna tabi olarak istihdam edilmek üzere belediye Zabıta Yönetmeliği ile Mahalli İdarelere İlk defa atanacaklara uygulanacak sınav yöntmeliği ile 4 farklı alanda memur alımı yapacak.

Bu kapsamda Belediye Teknik Hizmetler Sınıfından Mühendis Alımı, Mimar Alımı ve Tekniker Alımı yapacak. Genel İdare Hizmetleri Sınıfından ise Zabıta Memuru Alımı yapacak. İşte detaylı kontenjan dağılımı:

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Kadıköy Belediyesi memur alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Özel olarak ise, KPSS ve Zabıta Memuru şartları aranacak. Bu kapsamda,

Genel Olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak şartları aranacak.

KPSS Olarak, 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 75 puan almış olmak gereklidir.

Zabıta Memuru Şartları'da, Sınav tarihi ile 30 yaşından gün almamış olmak, Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gereklidir.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Kadıköy Belediyesi memur alımı başvuruları 9 Ağustos 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 13 Ağustos 2021 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını sadece Yalova İli Merkez İlçesi Kadıköy Beldesi Merkez Mahallesi Atatürk Caddesi No:37 Kadıköy/YALOVA adresinde yer alan Kadıköy Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’ne müracaatlarını yapabileceklerdir.

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim