Kadıköy Belediyesi Memur Alımı ilanı yayımladı. 10 Haziran 2021 tarihi ile yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Kadıköy Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 2021 yılı kapsamunda farklı kadrolarda Memur Alımı yapacağını bildirdi. Bu kapsamda Kadıköy Belediyesi 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında ve Belediye Zabıta Yönetmeliği ve Mahalli idarelere ilk defa atanacaklara uygulanacak usul ile KPSS Puanı sırasına göre 5 memur alacak.

KADRO BİLGİLERİ:

Söz konusu belediye Lisans ve Ön Lisans Mezunu Memur Alımı için kadrolar, Mühendis, Mimar, Tekniker ve Zabıta Memuru Alımı yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Kadrıköy Belediyesi memur alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bu kapsamda özel olarak ise, KPSS, Yaş, Mezuniyet gibi nitekikler aranacak.

Özel Başvuru Şartları:

KPSS Şartı: Adayların 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans için KPSSp3 ve Ön Lisans için KPSS3 puan türünden en az 75, 80 veya 85 puan almış olmak şartı aranacak.

Mezuniyete şartı olarak ise yukarıda beliertilent tablodaki mezuniyet niteliklerini yerine getiriyor olması gerekmektedir.

Zabıta Memuru alımı için ise Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Yapılacak sınav tarihi ile 30 yaşını doldurmamış olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Adaylar başvurularına 9 Ağustos 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 18 Ağustos 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular sadece Yalova İli Merkez İlçesi Kadıköy Beldesi Merkez Mahallesi Atatürk Caddesi No:37 Kadıköy/YALOVA adresinde yer alan Kadıköy Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’ne müracaatlarını yapabileceklerdir.

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim