Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanmış olan ilana göre İzmir'de bulunan Büyükşehir belediyesine ve bağlı olan kamu kuruluşları yeni ilanlar yayımladılar. Bu kapsamda bazı belediyeler, İZBELCOM, İZELMAN URİT ve İZENERJİ gibi kuruluşlar yer almakta olup alımlar farklı 40 kadro ile yapılacak olup neredeyse her aday için açık pozisyon bulunuyor.

KPSS ŞARTI ARANMIYOR!

İzmir kapsamında yayımlanmış olan memur personel alımı ilanlarına göre adaylardan söz konusu pozisyonlar için Kamu personeli Seçme Sınavı ( KPSS ) şartı aranmayacak. Ancak adayların diğer genel nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir. Peki kadro dağılımı ve şartlar nedir? İşte detaylar.

40 KADRO İLE 432 MEMUR PERSONEL ALINACAK!

İzmir Büyükşehir belediyesi ve bağlı olan kamu kuruluşları için personel alımı ilanları yayımlandı. Yayımlanmış olan ilanlara göre farklı pozisyonlarda ve nitelikler yüzlerce personel alımı yapılacak olup Kadro dağılımı ve ilanları sizlerle paylaşıyoruz. Aşağıda toplamda 6 farkı ilan ile yayımlanmış ilanların kadro dağılımlarını ve kuruluşları sizlerle paylaşıyoruz.

  • İzmir Tire Belediyesi: 2 Bahçe Bakım Elemanı, 5 Bahçe Bakım Elemanı alınacak.
  • İzmir Merbel AŞ: 1 Büro İşçisi alınacak.
  • izmir İZBELCOM İzmir Büyükşehir Belediyesi çevre Korunması İyileştirilmesi Müşavirlik ve Proje Hizmetleri: 1 Büro Memuru alımı yapılacak.
  • İzmir İZELMAN: 1 Basın Danışmanı, 2 İnşaat Mühendisi, 2 makine mühendisi, 5 Hemşire, 6 Doktor ( İşyeri Hekimi ), 1 İş güvenliği uzmanı ( C Sınıfı ) Alınacak.
  • İzmie URİT Urlam İnşaat Turizm: 1 Büro İşçisi
  • izmir İZENERJİ İnsan Kaynakları: 1 İşaret Dili Eğitmeni, 2 El sanatları eğitmeni, 2 Çağrı operatörü, 15 Büro Personeli, 2 Boyacı, 10 Bahçe Bakım Elemanı, 1 Bilgisayar Teknolojisi Programlama Teknikeri, 3 Hayvan Bakıcısı, 2 Veteriner Sağlık Teknikeri, 7 beden İşçisi Genel, 300 Süpürge işçisi, 3 Tır muavini, 2 Dağıtım Personeli ( Gıda ), 20 temizlik Personeli, 1 Elektrik ustası, 1 uzman Hekim, 1 Pratisyen Hekim, 11 Şoför, 2 Sosyolog, 2 Sekreter, 2 Peyzaj Teknikeri, 1 Müzisyen, 2 Kaynakçı, 2 Kaynakçı Teknisyeni, 1 İnşaat Teknisyeni, 1 Harita Kadastro Teknisyeni, 1 Fayans Ustası, 1 Elektronik Teknisyeni, 2 Elektrik Teknikeri, 2 Elektrik Elektronik Teknikeri alımı yapılacak.

ADAYLARDAN HANGİ NİTELİKLER ARANACAK!

İzmir memur personel alımları için adayların bazı nitelikleri yerine getiriyor olmaları gereklidir. bu kapsamda adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Sağlık açısından görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Alım pozisyonuna göre, İlköğretm, Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu olmak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Söz konusu olan personel alımı ilanları için başvuru tarihleri farklıdır. Bu kapsamda bazı kuruluşlar için başlamış olan personel alımı başvuruları 24 Eylül 2019 da sona eriyorken alım sayısı en yüksek olan İZENERJi personel alımı başvuruları 23 Eylül 2019 tarihinde başlayacak olup en geç 25 Eylül 2019 tarihine kadar yapılacaktır. Bu kapsamda ilanlar için adaylara başvurularda çok az bir süre tanınmış olup adaylar bir an önce başvuru için hazırlıklarına başlamaları gereklidir.

Söz konusu ilanlar hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Söz konusu ilanlar İŞKUR kurum dışı personel alımı ekranında yayımlanmış olup başvurular ilgili kuruluşlara şahsen yapılacaktır.

Detaylı Bilgi İçin Bağlantıya Tıkla: https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/ ( İlgili bağlantı üzerinde CTRL+F yapıp İZMİR yazılması durumunda ilanlar gözükecektir. )

Editör: TE Bilisim