izmir Büyükşehir Belediyesi personel alımı yapacak. İlanlar İŞKUR aracılığı ile yayımlandı. Toplamda 139 kişilik kadro ile alım yapılacak. En az ilk okul mezunu alım olacak. Alımlar İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerine yapılacak. İşin Olsa ekibi olarak haberimizin devamında sizlere ilanlar hakkında bilgileri aktaracağız.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Alım Yapacak Şirketler ve Kadroları:

İzmir İZENERJİ: 1 Mezar Kazma İşçisi, 2 Kapı Kontrol Görevlisi, 1 Yönetici Sekreter, 6 Hayvan Bakıcısı, 9 Temizlik Personeli, 1 Sıhhi Tesisat Teknisyeni, 26 Şoför, 1 Enerji Teknikeri, 5 Biyosidal Ürün Uygulayıcı, 1 Aşçı, 1 Garson, 1 Sosyal Hizmet Uzmanı, 3 Gıda Dağıtım Personeli, 1 Elektrik Teknikeri, 2 Çocuk Gelişimci, 1 Boyacı, 8 Büro Personeli, 2 Eğitmen ( Ses ), 1 Tiyatro Eğitmeni, 2 Spor Eğitmeni, 1 Müzisyen, 2 Makine Teknikeri, 1 Grafiker, 1 İnşaat Teknikeri olmak üzere toplamda 

İzmir İZELMAN: 1 Su Ürünleri Mühendisi, 2 İnşaat Mühendisi, 1 Metalurji ve Malzeme Mühendisi, 1 Endüstri Mühendisi, 1 AKS Eleman ( İtfaiye ) olmak üzere toplamda 6 kişi alınacak.

İzmir MİMAS BEL GIDA: 1 Ön Muhasebe alınacak.

İzmir İZENERJİ: 50 Özel Güvenlik Görevlisi alınacak.

İzmir İZDOĞA: 2 Büro Personeli alınacak.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Yayımlanan ilanlara göre adaylardan bazı genel ve özel nitelikler aranacak. Şirket tarafından yayımlanan ilanlara göre,

  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, 
  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 
  • En Az İlkokul, Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu olmak,
  • Adli Sicil Kaydı Olmamak,
  • Alım yapılacak kadrolar için belirtilen pozisyon şartlarını taşıyor olmak,
  • Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,

Başvurular Ne Zaman Nasıl Yapılacak?

Söz konusu şirketlerin personel Alımlarına başvurular istenen belgeler ve Özgeçmiş ile e-posta yolu ile yapılacak. İlanlar hakkında ve başvurular hakkında daha detaylı bilgi almak için " https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/ " adresindeki ilanları inceleyebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim