izmir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İzelman ile İzbaş çok sayıda personel alımı yapacak. Büro memuru ile işçi alımı başvurularında ilanlar işkur üzerinden açıklandı.

İzelman toplam personel sayılarına göre 6480 kişi istihdam ediliyor. İzsu'da 664, izelman'da ise 572 kişi görev yapıyor. Eshot müdürlüğünde ise 3679 kişi görev yapmaya devam ediyor. Boş bulunan kadrolardaki istihdamlarda ise İzelman 1 büro işçisi istihdam edileceği ifade edildi. Bu alımlar bugün son bulacak. Adaylar elektronik ortamda mail olarak cv ile başvurularını tamamlayabilirler.

İlgili ilan: İzelman Personel Alımı

ÖĞRENCİ ALIMI;

İzmir ilçe belediyeleri şirketinde ise servis ağırlama hizmetleri, ve dengi diğer işler ile yardımcı kadrolardaki geçici sürede 30 kişi istihdam edilecek. Göreve başlayan adaylar 3 ay kadar çalışacaklar. Diğer açıklamlarda ise personellerin günde 4 saat çalışacağı ifade edildi. Aylık çalışma süresi ise 120 saati geçmeyecek şekilde olacak.

BAŞVURU ŞARTLARI;

30405 sayılı il özel idareleri belediyeler ve bağlı kuruluşlar ile mahalli idare birliklerin personel çalıştırılmasına dayalı usul ve esaslar hakkındaki şartları taşıyan diğer yandan açıköğretim bölümü hariç önlisans ile lisans bölümlerinde öğrenimlerine devam ediyor olmak gerekli olacak.

BELGELER;

Başvuru belgelerinde dost kart fotokopisi, öğrenci belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi, fotoğraflı ve detaylı cv istenilecek. Son başvuru tarihi ise 16 Mart 2020 olarak açıklandı. Adaylar 17 Mart 2020 tarihinde mülakata alınacaklar.

İlan detayları için tıklayın

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim