İzmir Bornova Belediyesi Kamu İşçi alımı için ilan yayımlandı. İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan ilana göre İzmir Bornova Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 100 Kişilik kadro ile işçi alacak. İzmir Bornava bölgesinde hizmet vemek üzere ve bölgenin kalkınması adına yayımlanmış ilan için alımlar Daimi süreli gerçekleştirilecektir. Kontenjan bilgisi ve şartları haberde.

Başvuru Kontenjan Bilgisi Nedir?

İzmir Bornova Belediyesi Daimi süreli çalışmak üzere;

  • 20 Büro İşçisi,
  • 10 Şoför,
  • 10 Operatör,
  • 60 Beden İşçisi,

Çalışma Şartları Nedir?

Adaylar İzmir Bornova Belediyesi sınırları içerisinden 3 Vardiya biçimide Haftalık 45 Saat çalışma yöntemi ile çalışacaklardır.

Başvuru İçin Adaylardan hangi Şartlar Aranacak?

Bornova Belediyesi Kamu işçi alımnda adaylardan genel ve özel nitelikler aranacak. Genel olarak ise " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak " gibi şartlar aranacak.

Eğitim Şartı:

Büro İşçisi Eğitim Şartı: En Az lise mezunu

Beden İşçisi Eğitim Şartı: En Az İlkokul Mezunu,

Belge şartı:

Şoför ve Operatör alımı için SRC belgeleri ve Psikoteknik belgesine sahio olmak gereklidir. Ayrca E ve D Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şarttır.

Başvurular Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

İzmir Bornova Belediyesi Kamu işçi alımında adaylar başvurularını sadece e-Posta ile yapacaklar. Başvurular 15 Nisan 2024 tarihi ile başlamış olup en geç 21 Nisan 2024 tarihine kadar devam edecektir.

İLANIN TAM METNİ BURADA

Editör: TE Bilisim