Şubat ayının ikinci haftasında kamu kurum ve kuruluşlarının personel alımları devam ederken bu kapsamda bir personel alım haberi de İzmir İzelman Belediyesi’ne bağlı İzmir İzmirİzbelcom Tic. A.Ş’den gelmiş olup belediye bünyesinde farklı kadrolarda olmak üzere toplamda 72 personel istihdam edilecek olup kadın ve erkek adayların başvuracağı ilanlar başvuru şartları ve kadro detayları haberimizin devamında yer almaktadır.

Başvuru Şartları ve Kadrolar

İzelman Belediyesi’ne bağlı İzmir İzmirİzbelcom Tic. A.Ş bünyesinde istihdam edilmek üzere toplamda 21 personel alımı gerçekleştirilecektir. Buna göre adayların istihdam edileceği kadrolar ve pozisyon sayısı şu şekildedir. 2 Kimyager, 2 mühendis, 2 biyolog, 4 çağrı merkezi operatörü, 2 tesviye teknisyeni, 2 elektronik teknisyeni, 2 tarım alet ve makine teknisyeni, 4 elektrik teknisyeni, 2 elektrik teknisyeni, 4 şoför, 2 jeoloji mühendisi, 20 büro personeli, 5 elektrik teknisyeni, 2 haberleşme teknisyeni, 13 beden işçisi, 6 kaynakçı alımı gerçekleşecektir.

Adayların sağlanması gereken şartlar arasında şunlar yer almaktadır; Türk vatandaşı olmak, 5335 sayılı kanunun 30. Maddesine göre emekli olmamış olmak, Devlete karşı işlenen suçlardan mahkum olmamak, Erkek adaylar için askerlik ile ilgisi olmamak, Görevini devamlı yapmasına yönelik bir engeli bulunmamak, İlgili lisans bölümlerinden mezun olmak, İş güvenliği sertifikalarına sahip olmak ve diğer özel şartlar şeklindedir.

Başvuru Şekli

İlgili kadrolara ilişkin alım ilanı İŞKUR üzerinden yayınlanmış olup adaylar ilana başvurularını www.izbelcom.com.tr/CvBnakasi.asp adresinden online olarak yapılacak olup adaylar CV bankasına online başvuru şeklinde kabul edilecektir. İlgili ilana ulaşmak için tıklayınız.