İzmir ilinde bir çok belediye vatandaşa hizmet veriyor. Belediye seçimleri sonrasında yapılacak yeni çalışmalar neticesinde veya oluşan boşluk sebebi ile farklı belediyeler bünyelerindeki işçi personel eksikliğini karşılamak üzere ilan yayımladılar. Yayımlanan ilanlara göre personel alımları farklı pozisyonlarda yapılacak.

HANGİ BELEDİYELER PERSONEL ALACAK?

İzmir ilinde bulunan belediyeler işçi memur alıyor. Bu kapsamda, İzmir Tire Belediyesi 1 Fen İşleri İnşaat işleri, 2 Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Elemanı ve Bahçe Bakım Elemanı ve 1 Park ve Bahçeler Bakım Elemanı alınacak.

İzmir Medneres Belediyesine ise, 1 Koordinatör - Eğitim, Sağlık, Spor, Kültür, Sosyal İşler personeli, 1 Elektrik Tesisatçısı/ Elektrik Tesisatçısı ve Pano Montörü, 1 İnşaat Mühendisi, 10 Büro Memuru, 1 Beden İşçisi  ( Genel ) alımı yapılacak.

İzmir İzbaş İzmir İlçe Belediyesi Turizm Gıda ise 50 kişilik boşluk ile Servis, Ağırlama hizmetleri ve dengi işler ile görevli olduğu birimlerde yardımcı personel alınacak. Adayların bu ilan için adayların hazli hazırda ön lisans veya lisans eğitimine devam ediyor olmak ( Anadolu üniversitesi Açıköğretim hariç )

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Alım yapılacak ilçede ikamet ediyor olmak Herhangi bir adli sicil kaydı veya arşivi bulunmamak, Son altı ay içerisinde çekilmiş olan vesikalık foroğrafı olması, 18 yaşını tamamlamış olmak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvurular ilgili belediyelere şahsen yapılacaktır. Adaylar ilanlar hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/ internet adresine giriş yaparak ilanlara ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim