İstanbul İlinde hizmet vermekte olan iki belediye bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı kadrolarda olmak üzere 120 Belediye Personeli Alımı yapılacak. Bu kapsamda Alım yapılacak Belediyeler, Kadrolar, Başvuru şartları ve tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Alım Yapılacak Belediyeler:

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanan ilanlara göre alımlar,

  • İstanbul Zeytinburnu Belediyesi,
  • İstanbul Beykoz Belediyesi,

İLANLARIN DETAYLARI:

İstanbul Zeytinburnu Belediyesi:

Belediye bünyesindeki eksikliği gidermek üzere 30 kişilik boş kadro ile 5 Şoför, 25 Temizlik Personeli ( 20 Süpürgeci ve 5 Kamyon Arkası İşçi ) alımı yapılacak. Alımlar Belirsiz süreli ve haftalık 45 saatlik çalışma ile yapılacak.

Adaylardan başvuru için Genel olarak, 01 Ocak 2021 tarihi ile Zeytinburnu Belediyesinde ikamet ediyor olmak, Sağlık yönünden elverişli olmak, Erkek olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, 50 yaşını geçmemiş olmak ve Şoför kadrosu için Ağır Vasıta Ehliyeti, SRC belgesi olmak ve Psikoteknik belgesine sahip olmak şartları aranacak.

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar ise 20 - 21 Mayıs 2021 tarihleri arasında gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular sadece Belediyenin Emek Personel A.Ş birimine yapılacaktır.

İlanın Detayları: https://media.iskur.gov.tr/45675/istanbul-zeytinburnu-belediyesi-emek-personel-a-s-21-05-2021.pdf

İstanbul Beykoz Belediyesi:

Beykoz Belediyesi 80 kişilik boş kadro ile personel alımı gerçekleştirecek. Bu kapsamda 75 Erkek ve 5 Kadın olmak üzere Çöp Toplama, Çevre Temizlik Personeli alımı yapılacak. Bu kapsamda alımlar geçici olarak yapılacak.

Başvuruda bulunmak isteyen adaylardan ise, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, 20 - 52 yaşları arasında olmak, İletişim ve Bedensel engeli olmamak, İş yapmaya engel sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Vardiya Usulü çalışabilmek, Beykoz ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak gereklidir.

Başvuru yapmak isteyen adaylar ise başvurularını 20 - 21 Mayıs 2021 tarihleri arasında yapılacak. Bu doğrultuda ise adaylar başvurularını sadece istenen belgeler ile belediyeye yapacaklardır.

İlanın Detayları: https://media.iskur.gov.tr/45674/istanbul-beytas-beykoz-belediyesi-halk-paz-isl-tic-a-s-21-05-2021.pdf

Editör: TE Bilisim