İstanbul Zeytinburnu Belediyesi 08 Mayıs 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek amaçlı yapacağı sınav ile Müfettiş Yardımcısı alacak. İstanbul Zeytinburnu Belediyesi açıkta bulunan 3 kişilik boş pozisyonu ile 6ıncı dereceli 3 adet Müfettiş Yardımcısı alacak. İstanbul Zeytinburnu Belediyesi tarafından yapılacak olan Giriş sınavı yazılı ve sözlü olarak iki aşamadan yapılacak olup, sınavın yazılı bölümü 11 Haziran 2017 tarihinde Pazar Günü saat 10:00 da İstanbul Zeytinburnu Belediyesi adresinde yapılacaktır. 

Adaylar başvuru şartlarını taşımaları dahilinde sınava kabul edilecek olup, adaylar, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, en az dört yıllık eğitim veren fakültelerin işletme, iktisat, hukuk, siyasi bilimler, iktisadi ve idari bilimler bölümlerinden mezun veya buna denkliği olan gerekli makamlarca kabul edilmiş yurt içi veya yurtdışı fakültelerden mezun olmuş olmak, sınavın yapılcağı yılın Ocak ayı itibari ile henüz 35 yaşını doldurmamış olmak, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, görevini yerine getirmesine engel olacak herhangi bir sağlık durumu olmamak, 2015 veya 2016 yıllarında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından A gurubu KPSSP35 puan türünden en az 75 veya daha fazla puan almış olmak şartları aracaktır. 

Yukarıdaki belirtilmiş nitelikleri taşıyan adaylar ise 11 Mayıs 2017 tarihi ile 18 Mayıs 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, İstanbul Zeytinburnu Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar ( https://goo.gl/aabZ3E ) bağlantısını kullanarak ilanın tam metnine ulaşabilirler.
Editör: TE Bilisim