İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan duyuruya göre İstanbul Zeytinburnu Belediyesi bünyesinde bulunan personel eksikliğini karşılamak amacı ile farklı pozisyonlarda personel alımı yapacak. Yayımlanmış olan ilana göre toplamda 20 personel alınacak ve bu ilana sadece erkek adaylar başvuru yapabilecekler.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK?

İstanbul Zeytinburnu Belediyesi topalmda 20 kişilik boş kadro ile 5 Şoför, 11 Süpürgeci, 1 kamyon Arkası İşçisi ve 3 Temizlik Personeli (İbadethane WC Temizliği için )

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İstanbul Zeytinburnu Belediyesi işçi personel alımı ilanına başvuru yapacak adaylardan, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve çalışmasına engel olabilecek herhangi bir durumu olmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 2019 yılı Ocak ayının ilk günü itibari ile ( 01.01.2019 ) hala İstanbul Zeytinburnu ilçesinde ikamet ediyor olmak, 45 yaşından büyük olmamak gibi şartlar aranacak.

Ayrıca Şoför pozisyonu için adaylardan özel olarak Ağır Vasıta ehliyeci ve SRC belgesine sahip olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR:

Adaylar belediye personel alımları ilanına başvurularına 11 Temmuz 2019 tarihi itibari ile başlayacak ve en geç 12 Temmuz 2019 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvurular, kimlik fotokopisi ile birlikte ve başvuru sırasında verilecek başvuru formu ile birlikte belediye ye şahsen yapılması gereklidir.

Çalışma şartlarında ise, belirsiz sürlei olarak ve haftalık 45 saat olarak belirtildi ve ayrıca ihtiyaca göre vardiyalı çalışma yapılacağınıda vurguladı. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayarak ilanın tam metnine ulaşabilirsiniz.