İzmir ve İstanbul belediyeleri personel alımı ilanları yayımladılar. Yayımlanmış olan ilanlara göre farklı belediyeler bünyelerindeki perosnel ihtiyacını karşılamak üzere personel alımı yapacaklarıı belirttiler. Bizde İşin Olsa ekibi olara ksizlere ilgili ilanlar hakkında detayları aktarıyor olacağız.

İZMİR BELEDİYELERİNE PERSONEL ALIMLARI:

izmir'de bulunan iki farklı belediye İŞKUR üzerinde ilan yayımladı. Bu kapsamda alım yapılacak pozisyonlarda açıklandı.

  • İzmir Tire Belediyesi: 1 Şoför ve 1 Çöpçü alınacak.
  • İzmir Ödemiş Belediyesi: 31 kişilik boş kadro ile, 1 İş Makinesi Operatörü, 2 Güvenlik Görevlisi, 8 Büro Elemanı ve 20 Beden İşçisi alımı yapılacak.

Olmak üzere Tire ve Ödemiş belediyeleri toplamda 33 kişilik boşluk ile personel alımı yapacaklarını ilan ettiler. ödemiş belediyesine başvurular bugün başlamış olup en geç 14 Eylül 2019 tarihine kadar yapılması gereklidir. Tire Belediysine ise en geç 13 Eylül 2019 tarihine kadar yapılacak başvurular kabul edilecek. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte şahsen gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

İSTANBUL BELEDİYELERİ PERSONEL ALIMI:

İstanbul'da bulunan iki farklı belediye bünyelerindeki personel ihtiyacını gidermek için ilan yayımladılar ve adaylar başvuru yapabilmeleri için öncelikle belirtilen nitelikleri taşıyor olmalarıu gereklidir. Haberimizin devamında başvuru şartlarını sizlerle paylaşacağız.

  • İstanbul Zeytinburnu Belediyesi: 1 Diş hekimi ve 1 Pedodntist Diş Hekimi olmak üzere 2 kişi alınacak.
  • İstanbul Fatih Belediyesi: ilgili belediye 10 kişilik boş kadrı ile 3 Çöp Kamyonu Şoförü ve 7 Süpürgeci - Kamyon arkası işçi alınacak.

Bu bağlamda İstanbulda bulunan Fatih ve Zeytinbutnu belediyeleri toplamda 12 kişilik kadro ile personel alımı yapacak. Adaylar başvurularını Fatih Belediyesi için en geç 14 Eylül 2019 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir. Zeytinburnu Belediyesi için ise en geç 12 Eylül 2019 tarihine kadar yapılması gereklidir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Söz konusu belediyelerin personel alımı ilanlarına başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlı ksorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Alım yapılacak pozisyon için gerekli nitelikleri taşıyor olmak, En az okuryazar olmak, ilgili pozisyonlar için gerekli belgelere sahip olmak şartları aranır.

İLANLARA NEREDEN ULAŞILIR?

Söz konusu belediye personel alımı ilanları İŞKUR üzerinde yayımlanmış olup adaylar başvularını şahsen ilgili belediyelere gerçekleştiemeleri gereklidir. Söz konusu ilanlar hakında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

DETAYLI BİLGİ : https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/