İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan ilana göre belediyelere personel alımları devam ediyor. Bu kapsamda Sultangazi Belediyesi bünyesine 25 kişilik boş kadro ile alım yapacak. Başvuru süreci dün itibari ile başlamış olup adayların çalışma süreci haftalık 45 saat olarak belirtilmiştir.

Sultan Gazi Belediyesi bünyesine 25 beden İşçisi alacak. İlgili meslek alanı ise çöp toplama ve Çevre Temizlik işi olarak belirtildi.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İstanbul Sultangazi Belediyesi personel alımı ilanına başvuru yapacak adaylardan, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olacak herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 20 yaşını bitirmiş ve 50 yaşından gün almamış olmak, en az ilkokul mezunu olmak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, İstanbul Sultangazi ilçe sınırları içerisinde 2 yıldan beri oturuyor olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

İstanbul Sultangazi Belediyesi personel alımı başvuruları 17 Mart 2020 tarihinde başlamış olup en geç bugün itibari ile yapılmış olması gerekmektedir. Başvurular istenen belgeler ile birlikte şahsen Sultangazi Belediyesine yapılması gereklidir.

Editör: TE Bilisim