Devlet Personel Başkanlığı tarafından 13 Aralık 2017 tarihli yayımlanan ilana göre ,İstanbul Kadıköy Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı Tam Zamanlı olarak çalışacak sözleşmeli personel alımı yapacak. İlana göre adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranmıyacak.

Buna göre İstanbul Kadıköy Belediyesi Üniversitelerin Tıp Fakültelerinden mezun olmuş olan 1 sözleşmeli Tabip alımı yapacak. Aşağıda adaylardan aranan şartlara ve başvuru bilgilerine ulaşabilirsiniz.

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANACAK?

İstanbul Kadıköy Belediyesi bünyesine 1 kişilik boş kadro ile Tabip alımı yapıyor ve başvuru yapacak adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Herhangi bir başka kurumda sözleşmeli olarak çalışmıyor olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Mecburi hizmetini yapmış ve bunu belgelemk ve üniversitelerin Tıp Fakültelerinden mezun olmuş olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Başvuru yapaca kadaylar, başvurularını en geç 20 Aralık 2017 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular, Öğrenim durumunu gösterir belge, Nüfus cüzdanı fotokopisi, Özgeçmiş, Erke kadaylar için askerlik durumunu gösterir belge, Sağlık raporu, başka bir kurumda çalışmadığını belgeleyen belge, Adli Sicil belgesi, 2 adet vesikalık fotoğraf ile son başvuru günü saat 16:30 a kadar İstanbul Kadıköy Belediyesi İnsan Kaynakları ve EğitimMüdürlüğüne şahsen başvuru yapacaklardır.

Başvuru işlemleri sonrasında adaylara 22 Aralık 2017 tarihi saat 14:30 da sözlü sınav yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim