İstanbul'da bir çok pozisyonda ve nitelikler personel alımları yapılıyor. Yayımlanmış olan ilanlara göre İstanbul Büyükşehir belediyesi ve İlçelerindeki belediyeler personel alımı yapacaklarını belirttiler. bu kapsamda bizde İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu haberimizde İBB personel alımı ilanları ve İstanbul İlçe belediyeleri personel alımları hakkında bilgileri sizlere aktarmaya çalışacağız. Bu yönde Kimler başvuru yapabilir? hangi pozisyonlarda personel alımı yapılacak? gibi detayları bu haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ALIMLARI:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alımları için geçtiğimiz günlerde onlarca pozisyon için alım yapılacağı açıklanmıştı. Ancak başvuruların sona ermesi ile birlikte alım yapılacak pozisyon sayısı daraldı. Ancak İstanbul Büyükşehir Belediyesi hala iki farklı ilan ile bünyesindeki personel eksikliini karşılamak için alım yapıyor. Bu yönde alımlar lise mezunu Saha Otopark personeli - İspark ve Genel Başvuru ilanı ile devam ediyor.

Kimler Başvuru Yapabilir?

Saha Otopark Personeli adaylarından aşağıdaki nitelikler aranacaktır.

  • En az lise mezunu olan,
  • Sağlık koşulları açısından sahada aktif görev almaya uygun,
  • Güçlü temsil ve iletişim becerilerine sahip,
  • B sınıfı sürücü belgesine sahip ve aktif olarak araç kullanabilen.

Genel başvuru ilanı için ise adaylardan herhangi bir nitelik talep edilmemekle birlikte adaylar bu ilana başvurularını CV bırakarak yapabilir ve ilgili Genel başvuru niteliğinde düzenlenmiş bu ilanımıza yapacağınız başvurunuz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakleri’nde oluşabilecek tüm pozisyonlarımız için değerlendirmeye alınacak ve uygun olması durumunda sizinle iletişime geçilecektir.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alımı ilanlarna https://kariyer.ibb.istanbul/ adresi üzerinden ulaşabilir ve başvurularını İnternet ortamında gerçekleştirebilirsiniz.

İSTANBUL İLÇE BELEDİYELERİ PERSONEL ALIMI:

İstanbul ilçe belediyelerine personel alımı Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlandı. İŞKUR tarafından yayımlanan İstanbul ilanlarına göre Sultangazi Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 83 kişilik boşluk ile alım yapacağını ilan etmişti. Söz konusu alımı yapılacak pozisyon Şoför olarak belirtildi ve En az ilkokul mezunu olan adaylar başvuru yapabilecekler.

Başvuru Şartları Nedir?

İstanbul Sultangazi Belediyesi adaylardan, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, En az ilkokul mezunu olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Emekli veya yaşlı aylığı almıyor olmak, Ağır Vasıta sürücü belgesine sahip olmak gibi nitelikler aranacak.

Ayrıca diğer ilanlara göre ise İstanbul kapsamında İlçelerdeki farklı kuruluşlara personel alınacak. Bu yönde ilanlar şöyledir.

  • İstanbul KASDAŞ Kadıköy Sağ.Turz.Tic. A.Ş. engelli alım ilanı
  • İstanbul Beyoğlu Dönüşüm Konut İmar Plan Tur. Pers. San. Tic. A.Ş. engelli alım ilan
  • İstanbul GOPKENT Yönetim A.Ş.

İlgili personel alımı ilanlarına ulaşmak için ve başvuru yapmak için https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/ adresindeki ilanları inceleyebilir ve istenen belgeler ile birlikte son başvuru tarihine kadar başvurularını gerçekleştirebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim