Ekimn ayının ilk haftalarında yayımlanmış olan ilana göre İstanbul ilinde bulunan Fatih belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için 675 sayılı devlet memurları kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere belediye zabıta yönetmeliği hükümleri uyarınca 30 kişilik boş kadro ile Zabıta memuru alımı yapacak. Adayların söz konusu ilana başvuru yapabilmeleri için belirtilen nitelikleri taşımak zorundadırlar. Buna göre 30 kişilik boş kadro ile 9. dereceli Bay Bayan Kamu Personeli Seçme Sınavından P3 puan türünden en az 70 puan almış olanlar başvur uyapabilecekler.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

İstanbul Fatih Belediyesi bünyesine alımını yapacağı Zabıta Memuru adaylarından, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin suçu almamış olmak şartları aranacaktır.

Ayrıca alım yappılacak Zabıta Memuru pozisyonuna göre, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, Yapılacak sınav tarihi itibari ile 30 yaşından gün almamış olmak, Erkeklerde 167 cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapaca kadaylar başvurularına 05 Kasım 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 09 kasım 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Buna göre başvurular, Fatih Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne (Fatih Belediyesi Ana Hizmet Binası Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi No 54) şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Adaylardan başvuru esnasında ise Belediyenin resmi internet sitesinden temin edilecek başvuru formu, Nüfus Cüzdanı fotokopisi, Diploma veya Muziniyet belgesi, KPSS sonuç belgesi, Sağlık raporu, Askerlik ile ilişkisi olmadığına dair beyan, 2 adet vesikalık fotoğraf, yabancı okul mezunları için denklin belgesi gibi belgeler istenecektir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim