Geçtiğimiz günlerde İstanbul Eyüpsultan Belediyesi tarafından yayımlanmış olan ilana göre farklı eğitim seviyelerinde 25 kişilik boş kadro ile Zabıta Memuru alımı yapılacak. Adayların Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 65 puan almış olmaları dahilinde başvuruları kabul edilecektir. Söz konusu ilan için başvuru süreci başlıyor. Adaylar bu doğrultuda başvuru yapabilmeleri için belirtilen şartları taşımak zorundadırlar.

İstanbul Eyüpsultan Belediyesi Lisans mezunu olan 11 ve Ön Lisans mezunu olan 13 Zabıta Memuru alacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Başvuru yapacak adaylardan aranan bazı nitelikler mevcuttur. Buna göre İstanbul Eyüpsultan Belediyesi Zabıta memur alım ilanına başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak şartı aranacaktır.

ÖZEL ŞARTLAR:

Yukarıdaki genel niteliklerle birlikte pozisyonuna göre adaylardan, 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden ve Ön Lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden en az 65 puan almış olmak, Daha önce görev yapılan Kamu Kurumu veya Kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, Erkek adaylar için 167 cm ve bayan adaylar için 160 cm boyundan kısa olmamak, Sınavın yapıldığı tarih itibari ile 30 yaşından büyük olmamak, YDS veya KPDS den İngilizce veya Arapça sınavından en az B seviyesinde puana sahip olmak ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım lisans programından mezun olan adayların M.E.B.'den onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası sahibi olması gerekmektedir.

BAŞVURULAR BAŞLIYOR:

Adaylar başvurularına 02 Temmuz 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Buna göre başvurular en geç, 17 Temmuz 2018 tarihine kadar yapılması gereklidir. Başvurular, İstanbul Eyüpsultan Belediyesi resmi internet sayfası olan (www.eyupsultan.bel.tr) adresinde bulunan başvuru formunun doldurması ve diğer istenen belgeler ile birlikte şahsen başvuru yapmaları gereklidir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam metni

Editör: TE Bilisim