İstanbul Bağcılar Belediyesi Türkiye İş Kurumu üzerinde yeni bir ilan yayımlayarak bünyesinde çalıştırmak üzere farklı pozisyonlarda ve niteliklerde personel alımı yapacağını ilan etti. İŞKUR üzerinde yayımlanan ilana göre İstanbul Bağcılar Belediyesi BAŞAK A.Ş bünyesinde Bağvlar Belediyesi Başkanlığı Hizmetleri kapsamında görevlrmek üzere toplamda 3 kişilik ppersonel kadrosu ile alım yapılacaktır.

Alım yapılacak pozisoyonlar ise, Bayan 1 Resepsiyon Görevlisi, 1 Bayan Temizlik Personeli ve 1 Erkek Çay Servis Personeli ( Garson ) alımı gerçekleştirecek.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Emekliliğe Yaşlılığa veya Malullük Aylığına hak kazanmış olmamak, Herhagi bir adli sicil kaydı ve arşivi bulunmamak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak gibi nitelikler aranır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularını sadece 1 günde yapmalrı gereklidir. İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan ilana göre başvurular 19 Haziran 2019 tarihinde yapılması gereklidir. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte şahsen ilgili belediyeye gerçekleştirmeleri gereklidir. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim