Faaliyetlerini sürdüren belediyeler açık pozisyonları için geçici ve daimi süreli çalışmak üzere personel alımı gerçekleştirmeye devam ediyor. İlanlar genel olarak Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile yayımlanmakta olup yine İŞKUR üzerinden de ilanlar yayımlanmaktadır.

Yeni yayımlanan ilanlar incelendiğinde Erzurum İspir Belediye Başkanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere geçici süreli çalışacak toplam 10 kişilik alım ilanı yayımlandığı görülmektedir. Peki Erzurum İspir Belediye Başkanlığı hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Belediye: Erzurum İspir Belediye Başkanlığı
Alınacak Personel Sayısı: 10
Pozisyon: Beden İşçisi
Son Başvuru: 8 Mayıs 2017
En Az Mezuniyet: İlköğretim

POZİSYON VE ŞART DETAYLARI


Erzurum İspir Belediye Başkanlığı, İŞKUR üzerinden 10 kişilik geçici süreli istihdam etmek üzere personel alım ilanı yayımladı ancak alınacak olan adayların hangi pozisyonlarda istihdam edeceği konusunda her hangi bir bilgi verilmedi. Adayların müracaat için en az ilköğretim en fazla lisans mezunu olması gerekmektedir.

BAŞVURULAR

Başvuru yapmak isteyen adayların Erzurum İŞKUR şube ve müracaat merkezlerinden ya da aşağıda ki link üzerinden 8 Mayıs 2017 tarihine kadar Erzurum İspir Belediye Başkanlığı beden işçisi pozisyonu için geçici süreli istihdam etmek üzere 10 kişilik personel alım ilanına başvuru yapabilir.

https://goo.gl/uVJAGm
TÜM BELEDİYE İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim