Faaliyetlerini sürdürmekte olan belediyeler açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. Alım ilanları belediye başkanlıkları tarafından hazırlanmakta olup duyurular Devlet Personel Başkanlığı ve İŞKUR aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır.

Isparta Büyükkabaca Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan personel alım ilanı İŞKUR üzerinden kamuoyuna duyuruldu. İlan incelendiğinde Isparta Büyükkabaca Belediye Başkanlığının en az ilköğretim mezunu toplam 9 kişilik daimi personel alımı yapılacağı görülmektedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: Isparta Büyükkabaca Belediye Başkanlığı
Son Başvuru Tarihi: 24 Nisan 2017
Alınacak Personel Sayısı: 9
Alınacak Pozisyon:Beden İşçisi
En Az Mezuniyet: İlkokul

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR


Isparta Büyükkabaca Belediye Başkanlığının 9 kişilik daimi personel alımına ilişkin detaylar yukarıda verilmişti.r Peki ilana kimler başvuru yapabilir.

EN AZ İLKOKUL MEZUNU OLDUĞUNU BELGELEMEK
SON 5 YIL İÇİNDE EN AZ 4 YIL MAHALLİ İDARELERDE ÇALIŞMIŞ OLMAK.

Yukarıda verilmiş olan iki şart Isparta Büyükkabaca Belediye Başkanlığı tarafından aranmakta olup adayların müracaat edebilmek için bu şartlara sahip olması gerekmektedir.

BAŞVURU

Isparta Büyükkabaca Belediye Başkanlığının alım ilanına müracaat edecek olan adayların Isparta İŞKUR şube ve müracaat merkezlerinden ya da aşağıda ki link üzerinden yapması gerekmektedir. Başvurular 24 Nisan 2017 tarihine kadar sürecektir. Bu tarihten sonra başvurular kabul edilmeyecektir.

https://goo.gl/4l7y5D

TÜM BELEDİYE PERSONEL ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim