Aile ve çalışma Sosyal Hizmetler Bakanlığı İşkur Belediye Başkanlıklarına kamu kurumu dışı işçi alım ilanları açıkladı. Adaylar Belediyeye bağlı şirketlerin vasıfsız işçi alımı kadrolarında istihdam edilecekler. Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi personel anonim şirketinin açıklamış olduğu İlanda bahçıvan kadrosunda 10 kişi olmak üzere 7 kişi bayan, 10 kişi erkek bahçıvan misinacı alımı gerçekleştirilecek.

VASIFSIZ İŞÇİ ALIMI;

Başvuru şartlarında 2527 sayılı Türk soylu yabancıların Türkiye'de meslek ve  sanatlarını serbestçe yapabilmelerine yönelik olarak çıkan kanun saklı Kaydıyla olmak üzere, Türk Vatandaşı olmak,  affa uğramış olsalar bile anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlardan devletin güvenliğine karşı suçlardan mahkum olmamak, askerlik durumu itibariyle asker çağına gelmemiş askerlikle ilgisi bulunmayan askerliği gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yedek sınıfında geçirmiş olanlar, 4857 sayılı iş kanununun 30. maddesindeki hükümleri saklı kalmak kaydı ile akıl hastalığı bulunmamak, güvenlik soruşturması veya arşiv araştırması yapılmak ve güvenlik arşiv araştırmasını olumlu sonuçlanması, ilgili idarelerce ihtiyaç duyması halinde belirlenecek olan diğer özel şartları taşımaları gerekmektedir.

İlan detayları için TIKLAYIN

Başvuruda istenecek belgeler arasında kimlik fotokopisi, adli sicil belgesi, bahçıvan ve misinacılık ile ilgili tecrübe sahibi olmak emekli ve emekli aylığı almaya hak kazanmış durumda olmak gerekmektedir.

İstanbul Maltepe İlçesinde Mataş Maltepe Sağlık Turizm Eğitim İşletmesi Anonim Şirketinin ihtiyaç duyulan kadrolarında 18 vasıfsız işçi alımında geçici olarak istihdam edilecekler. Bu kadrodaki alımlar 22 Mayıs tarihi ile başladı. Adayların 29 Mayıs 2020 tarihinde saat 10.30 a kadar tamamlamaları gerekmektedir. Adaylar vasıfsız normal işçi alımında erkek olmaları, yeşil alan bakımında daha önce bir tecrübesi olması, toprak işletme aletlerinin makinelerin ayarlarını yapabilme konusunda deneyimli olmaları, ekim dikim gibi yerlere hazırlamada bilgi sahibi olmaları, fidan dikimi ot biçme çim biçme gibi konularda tecrübeli olmaları istenmektedir. Ayrıca belediyenin açıkladığı diğer kadrolarda 1 kişilik elektrikçi alımı 1 kişilik sıhhi tesisatçı alımı gerçekleştirilecektir.

İlan detayları için TIKLAYIN

İstanbul Beyoğlu dönüşüm konut imar plan şirketine 13 kişilik yol süpürme çöp toplama Daimi işçisi alınacak başvurular [email protected] adresinde yapılacak adaylar hazırlamış oldukları özgeçmiş formunu sadece e-mail üzerinden göndererek başvurularını yapmaları gerekecek ayrıca herhangi bir fiziki ya da Posta yoluyla başvuru kabul edilmeyecek. Müracaat koşullarında adayların ilkokul ya da lise mezunu olmaları işletme görme zihinsel özürlü, astım hastalığı olmayacak şekilde sağlık şartlarını taşımaları bir ilköğretim mezunu ve lise mezunu olmaları, askerliğini tamamlamış olmaları, ikametgah şartlarını ise İstanbul'da yaşıyor olmaları gerekmektedir.

İlan detayları için TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim