Gündoğmuş Belediyesi bünyesindeki işçi personel eksikliğini gidermek için Türkiye İş Kurumu aracılığı ile işçi personel alımı yapacağını ilan etti. Söz Konusu ilan 24 Ocak 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olup, adaylar ilgili ilan için başvurularına başlayabilirler. Bu haberimizde sizlere yayımlanmış olan ilan hakkında kısa bilgi vereceğiz.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurumu: Gündoğmuş Belediyesi

Alım Sayısı : 23

Çalışma Şekli: Geçii/ Tam Süreli

Son Başvuru Tarihi : 28 Ocak 2019

İşveren Statüsü: Kamu

Yukarıdaki bilgilere göre Gündoğmuş Belediyesi bünyesinmdeki işçi personel eksikliğini gidermek için 23 kişilik boş kadro ile Beden İşçisi ( Genel ) alımı yapacak. İlgili ilana en az ilköğretim mezunu olan ve erkek veya kadın adaylar başvuru yapabilecekler. Ayrıca adaylardan 18 yaşını tamamlamış olmak şartıda aranmaktadır.

Bun göre adaylar bşvuruların 24 Ocak 2019 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 5 gün içerisinde başvurularını tamamlamış olmaları gerekmektedir. Başvurular en geç 28 Ocak 2019 tarihine kdar yapılacak olup adaylara ilgili alım için kura çekimi yapılacak. Kura Çekimi 30 Ocak 2019 tarihinde saat 11:00 ile 12:00 saatleri arasında Gündoğmuş Noterliğinde noter huzurunda yapılacak. Adaylar başvurularını son başvuru tarihine kadar Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) üzerinden elektronik ortamda yapmaları gereklidir.

Başvurular https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden 00004810135 İlan numarası ile yapılabilmektedir.