İŞKUR üzerinde her geçen gün yeni bir ilan yayımlanıyor. Yayımlanmış olan ilanlara göre farklı belediyeler bünyelerindeki işçi personel eksikliğini karşılamak için farklı pozisyonlarda toplamda 194 kişilik boş kadro ile alım yapacaklarını belirttiler. Adaylardan bazı nitelikler aranacak ve İşin Olsa ekibi olarak adaylardan aranan gelen şartları sizlere aktarıyoruz. İşte detaylar.

BAŞVURU ŞARTLARI:

Belediyeler adaylardan, Emekli olmayan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Adli Sicil kaydı bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Alım yapılacak pozisyon için belirtilen özel nitelikleri taşımak, çalışma arkadaşlarına uyumlu olmak ve Kamu haklarından mahrum bulunmamak gibi nitelikler aranacak.

Antalya Kemer Belediyesi: Belediye 2 kişilik boşluk ile işçi/ Tam Süreli olarak Beden İşçisi ( Genel ) alımı yapacak. Başvurular en geç 12 Aralık 2018 tarihine kadar

Aydın Koçarlı Belediyesi: Koçarlı Belediyesi İşçi statüsünde 2 kişi ve 1 Çöp Toplama işlerinde çalışacak işçi personel alımı yapacak. Adaylardan koçarlı belediyesi ilçesinde ikamet ediyor olmak şartı aranacak.

Bartın Amasra Belediyesi: Bartın ilinde bulunan Amasra belediyesi 1 kişilik boş kadro ile Şoför alımı yapacağını ilan etti. Başvuruların en geç 11 Aralık 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Gümüşhane Öbektaş Belediyesi: Belirsiz süreli çalışacak 3 işçi personel alımı gerçekleştirecek.Ayrıca adaylardan en az ilkokul mezunu olmak şartı aranacak.

İstanbul Beytaş Belediyesi: Belediye bünyesine, 37 Kamyon, Mdibüs, Minibüs, Ambulans ve Sepetli araş şoförü, 12 Kazıcı Yükleyici Transkavatör ve Eksvakatör operatörü, 10 Makam Şoförü, 8 Usta Yardımcısı, 35 Tır Otobüs ve İş Kamyonu şoförü, 21 Usta ve 11 ustabaşı, 34 Hafif Araç Şoförü, 3 Sorumlu Personel olmak üzere toplamda 150 işçi personel alımı yapılacak.

İzmir Tire Belediyesi: İlgili belediye 1 Çim Saha Görevlisi ve 1 Demirci olmak üzere toplamda 2 kişilik kadro ile daimi işçi personel alacak.

İzmir Urla Belediyesi: Urla Belediyesi 1 kişilik boş kadro ile 1 yıl deneyimi olan ve Kurs Eğitmenliği pozisyonunda işçi personel alımı gerçekleştirecek.

Karabük Belediyesi: Karabük Belediyesi 3 Elektrıik Ustası, 1 Labaratuvar Teknikeri, 1 Kaynakçı ve 24 Vasıfsız eleman olmak üzere toplamda 29 kişi alacak.

Kırıkkale Çelebi Belediyesi: çelebi belediyesi 1 Kepçe Operatörü, 1 Kaynakçı olmak üzere belirsiz süreli çalışacak 2 işçi alımı yapacağını ilan etti.

Konya Bozkır Belediyesi: Bozkır belediyesi bünyesine 1 kişilik boş kadro ile Genel Temizlik alanında Beden işçisi alımı yapacak. Adaylar başvurularını en geç 11 Aralık 2018 tarihine kadar yapacak.

Tekirdağ Kapaklı Belediyesi: Kapaklı belediyesi 1 Çöpçü, 1 Aşçı, 1 Çöp Kamyon Şoförü olmak üzere 3 kişilik kadro ile işçi personel alacak.

BAŞVURULAR:

Adaylar ilgili belediyelere başvurularını şahsen belediyelere yapacaklardır. İlgili ilanlar Türkiye İş Kurumu Kurum Dışı işçi alım ilanları sekmesinde yayımlanmış olup detaylı bilgide oradan alınacaktır. Aşağıdaki bağlantıyıda kullanarak ilgili alım sayfalarına ulaşabilirsiniz. Aşağıdaki bağlantıyı kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırarak ilanlara ulaşabilirsiniz.

İlanın Detayları: www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/

Editör: TE Bilisim