Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanmış olan ilanlara göre 2 Belediye başkanlığı ve DSİ bünyesindeki personel eksikliği için personel alımı yapacak. Söz konusu belediye başkanlığı ilanları 09 Ağustos 2019 tarihinde yayımlanmış olup başvuru süreci başlamıştır. Adayların başvuru yapabilmeleri için belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gerekmeketdir.

HANGİ BELEDİYELER ALIM YAPACAK?

İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan ilanlara göre 2 farklı belediye başkanlığı personel alacak. Bu kapsamda, Altınözü Belediye Başkanlığı 2 Filit İşçisi ( Haşere İlaçlama ) alacak. Diğer belediye ilanına göre ise, Çevreli Belediye Başkanlığı 1 Isıtma ve Sıhii Tesisatçı alımı yapacak.  Devlet Su İşleri ( DSİ ) e bağlı olan Emirdağ Çıldırım Sulama Birliği ise 1 Su Arıca İşçisi alımı yapacağını ilan etti.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlgili ilanlara başvuru yapacak adaylardan, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, En az İlköğretim ve Lise mezunu olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumudnan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gibi şartlar atranacak.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanların yayım tarihi olan 09 Ağustos 2019 tarihi itibari ile başlayabilirler ve en geç 6 gün içerisinde yani 15 Ağustos 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Aşağıda sizlerle ilan numaralarını paylaşıyoruz.