Belediye personel alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan ilanlara göre kamuya 24 farklı belediye tarafından personel alımı yapılacak. Adaylar belediyelere iş başvurusunda bulunmak için öncelikle belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir.

İşin Olsa ekibi olarak sizler için özel olarak derlediğimiz bu haberimizde İŞKUR aracılığı ile yayımlanan belediye personel alımı ilanları yer alıyor. haberimizin devamında alım yapılacak kadrolara, Başvuru şatlarına ve ilanların detaylarına ulaşabileceksiniz.

277 PERSONEL ALINACAK

İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan ilanlara göre 277 kişilik boş kadro ile Belediye personeli alımı yapılacak. Peki alım yapack belediye ve kadroları nelerdir?

  1. Muğla Milas Belediyesi: 5 Şoför ve 16 İşçi
  2. Edirne Esetçe Belediyesi: 2 Beden İşçisi
  3. Tekirdağ Kapaklı Belediyesi 1 Temizlik İşçisi, 1 Aşçı
  4. Samsun Bafra Belediyesi: 3 Kamyon Şoförü, 1 İş Makinası operatörü, 1 Kamyon-Tır Şoförü
  5. İstanbul Sultangazi Belediyesi: 10 Şoför, 26 Çöp Toplama ve Çevre Temizlik İşçisi, 30 Özel Güvenlik Görevlisi, 30 Zabıta Destek Personeli
  6. Erzurum Tekman Belediyesi: 1 Operatörü
  7. Muğla Ula Belediyesi: 1 Temizlik Görevlisi
  8. Muğla Menteşe Belediyesi: 29 İniaat ustası, İşçi, Kaynak ve Demir işçisi, Boya ve Alçı İşçisi, Marangoz ve Ahşap İşçisi, Operatör ve şoför alınacak.
  9. İzmir Tire Belediyesi: 5 Güvenlik Görevlisi, 5 Büro İşçisi ve 5 bahçe Bakım Elemanı
  10. Burdur Tefenni Belediyesi: 1 Beden İşçisi
  11. Erzurum Karaçoban Belediyesi: 1 Büro Personeli
  12. Antalya Güngörmüş Belediyesi: 10 Beden İşçisi
  13. Kırıkkale Lüleburgaz Belediyesi: 10 Şoför, 4 Hayvan Bakıcısı
  14. Tokat Belediyesi: 1 Beden İşçisi
  15. İzmir Ödemiş Belediyesi: 13 Temizlik İşçisi, 12 beden İşçisi ve 15 Büro İşçisi
  16. Çanakkale Can Belediyesi: 5 beden İşçisi
  17. Ardahan Çıldır Belediyesi: 1 Temizlik Personeli ve 1 Kalorifer işçisi
  18. Isparta Sarıidris Belediyesi: 2 beden İşçisi
  19. Kayseri Pınarbaşı Belediyesi: 7 beden İşçisi
  20. Kırıkkale Belediyesi: 2 Temizlik işçisi
  21. Tekirdağ Kapaklı Belediyesi: 3 Çöp Kamyonu Şoförü
  22. Bilecik Bozüyük Belediyesi: 1 Harita Teknikeri, 1 Sayaç Okuma Elemanı
  23. Aydın Koçarlı Belediyesi: 1 Satın Alma Şefi, 1 İdarei İşler uzmanı, 1 Sıhhi Tesisatçı, 6 Büro İşçisi, 1 Muhasebe Meslek Elemanı, 1 Temizlik Görevlisi, 1 Makam Şoförü
  24. Manisa Besot Belediyesi: 3 Forklift opertörü

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Belediyelere personel alımı için adaylardan bazı nitelikler talep ediliyor. Bu kapsamda adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, En az ilkoku mezunu olmak, Lise, Ön Lisans veya Lisans mezunu olmak, Görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Alım yapılacak pozisyona göre gerekli belge ve özel nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir.

İŞKUR'DA YAYIMLANDI!

Söz konusu 24 belediyenin 277 personel alımı ilanı İŞKUR üzerinde yayımlandı. Ancak başvurular iŞKUR aracılığı ile yapılmayacak. Adaylar başvurularını ilgili belediyelere istenen belgeler ile birlikte şahsen gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylara başvuru için az bir süre verilmiş olup bir an önce başvurular yapılması adaylar adına daha sağlıklı olacaktır. İlanlara ulaşmak için Buraya Tıklayarak İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan ilanları inceleyebilirsiniz.

DİĞER BELEDİYE PERSONEL ALIMLARI BURADA

Editör: TE Bilisim